Cela porodica Tramp otputovala u Kemp Dejvid, ali ne i Melanija (video)

Cela porodica Tramp otputovala u Kemp Dejvid, ali ne i Melanija (video)

Autor: | 03/06/2018

0

Na vikend u predsedničku rezidenciju za odmor u Merilendu, službenim su helikopterom Marine One otputovali američki predsednik Donald Tramp sa svoje troje dece, a ono što su svi primetili je da je i ovog puta izostala prva dama. Melanija Tramp u javnosti nije viđena već tri nedelje, otkako je podvrgnuta operativnom zahvatu na bubrezima.

U petak 1. juna američki predsednik Donald Tramp otputovao je iz Bele kuće u Kemp Dejvid, predsedničku rezidenciju za odmor, koja se nalazi u Merilandu. S njim su na vikend krenula i njegova deca - Donald Tramp Junior, Ivanka Tramp sa suprugom Džaredom Kušnerom, kao i Tifani Tramp, a svi oni snimljeni su prilikom ulaska u službeni predsednički helikopter Marine One.

Ali, ono što je svima 'zapelo za oko', je ponovni izostanak američke prve dame, Melanije Tramp, koju nakon operativnog zahvata na bubrezima, niko nije video već puna 22 dana.

Da se neće pridružiti porodici na putu, objavili su tik pre puta iz Bele kuće. To ponovo povlači bezbroj pitanja, ali i teorije zavere. Svi se pitaju šta se tačno događa da se Melanija Tramp još uvek nije pojavila u javnosti, budući da, prema rečima stručnjaka, zahvat embolizacije na bubrezima sasvim je rutinski postupak i oporavak je kratak.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti