Nikolina i Saša Kapor: Deca ne treba da trpe zbog pogrešnih odluka svojih roditelja

Nikolina i Saša Kapor: Deca ne treba da trpe zbog pogrešnih odluka svojih roditelja

Autor: | 01/05/2018

0

Nikolina i Saša Kapor uživaju u prvomajskim praznicima. Bračni par sa sinom Nikolajem otišao je na uranak na Košutnjak.

Pevačica je ponela korpu punu voća, a njen suprug ćebence. Za razliku od prethodnih godina, kad su ovaj praznik obeležavali tako što su s prijateljima pekli roštilj, ovog puta su se odlučili za zdrav život okruženi zelenilom.

- Obožavamo praznike! To su trenuci kad smo maksimalno posvećeni porodici. Jeste da noću radimo, ali smo preko dana u prirodi i uživamo sa sinom. Ove godine je on diktirao tempo, a budući da obožava hranu, odlučio je da u prirodi jede voće, a kod kuće meso. Naravno, ispunili smo mu želju - kaže brižna majka.

 

I dok je njihov naslednik jurio za loptom, supružnici su iskoristili vreme da razmene nežnosti. I taman kad su pomislili da je u njihovom braku sve pod konac, Saša je zaprepastio izjavom.

- Otkud znate da se možda mi nismo razveli, pa se viđamo samo za praznike. Šalu na stranu, i u našem braku ima turbulencija, ali mi probleme rešavamo razgovorom. Važno nam je da sin raste u zdravom okruženju. Deca ne treba da trpe zbog pogrešnih odluka svojih roditelja. Nama je važna sreća i bezbrižno detinjstvo našeg Nikolaja, zato se i trudimo da mu posvetimo što više pažnje. On obožava prirodu i Nikolina i on su svaki dan u parku. Budući da je Prvi maj, preporučujem svima da ga neradno provedu sa svojim najmilijima - zaključio je Kapor.

Supružnici su s naslednikom ceo dan proveli u prirodi i maksimalno su mu bili posvećeni.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images/Hello/Arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti