Poruka Emine Jahović u teškim danima: Porodica nije važna stvar, porodica je sve

Poruka Emine Jahović u teškim danima: Porodica nije važna stvar, porodica je sve

Autor: | 21/03/2018

0


Na skali stresnih događaja koje iskusimo tokom života, razvod se nalazi na visokom drugom mestu, tvrde statiske. Nakon rastanka nije lako krenuti dalje, a posebno ako se odlučuje o starateljstvu nad decom.


Pevačica Emina Jahović nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, stavila je tačku na ljubav sa turskom zvezdom Mustafom Sandalom. O toj odluci obavestila je pratioce na društvenim mrežama i istakla da će sa suprugom ostati u prijateljskim odnosima dodajući da je njena i Mustafina najvažnija misija da ostanu dobri roditelji njihovim sinovima, Jamanu i Javuzu.


-Nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila. Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene -napisala je pevačica kojoj podršku u ovim teškim danima pružaju najmiliji.

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Mar 20, 2018 at 11:19am PDT


Majka Senija, brat Mirsad i njegova izabranica Dušica doputovali su u Istanbul kako bi pomogli Emini da skrene misli sa razvoda.

-Porodica nije važna stvar, ona je sve, napisala je srpska pevačica u opisu zajedničke fotografije.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Arhiva/ Hello/Instagram
Tagovi: emina jahović

Pročitajte još

Najnovije vesti