Klint Istvud je u 88. godini, ali ne dopušta da mu starost pokvari planove

Klint Istvud je u 88. godini, ali ne dopušta da mu starost pokvari planove

Autor: | 25/01/2018

0

Jedna od holivudskih ikona svakako je i Klint Istud, koji i u svojim poodmaklim godinama radi punom parom. U pitanju je ona vrsta umetnika koja uvek pomno posmatra ekipu tokom snimanja i često daje uputstva.

Klint ni u jednom trenutku ne spušta pogled s glumaca, jer uvek pazi da sve bude savršeno.

Veliki reditelj se tako ponašao i na setu svog 36. filma, '15:17 za Pariz', koji je sada već pred završetkom. U pitanju je film utemeljen na istinitom događaju i stvarnim junacima, što već neko vreme viđamo u Istvudovim filmovima (npr., isto kao u filmovima 'Snajperista' i 'Sully').

Ali, ovaj put je reditelj otišao i korak dalje, pa će se u glavnim ulogama pojaviti glumci koji glume sami sebe, odnosno prave osobe su odlučile da pokažu kako se događaj odvio.

Istvud je svoju odluku objasnio i u ovom videu:

 

'15:17 za Pariz' pokazaće nam događaje koji su se dogodili u avgustu 2015. u vozu koji je krenuo iz Amsterdama za Pariz. Stvarni teroristički napad se tada odvio jer je terorista Ajub El Kazani krenuo da puca iz Kalašnjikova po putnicima voza. Ali Entoni Sadler i dvojica američkih vojnika, Alek Skarlatos i Spenser Stoun obuzdali su napadača pri čemu je Stoun, koji je prvi krenuo na El Kazanija, ranjen nožem.

Ta trojica Amerikanaca, od kojih su dvojica bili pripadnici američke vojske, reagovali su brzo i uspeli su da neutrališu zločinca pre nego što je bilo ozbiljnih žrtava. Uz te stvarne junake, Sadlera, Skarlatosa i Stouna, u filmu glume i Džena Fišer, Džudi Grir, Rej Korasani i Pi Džej Birn.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: klint istvud

Pročitajte još

Najnovije vesti