Hello! vam poklanja

Hello! vam poklanja

Autor: | 07/12/2017

0

“Hello” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Hello” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima!

Osvojite dva paketa sa Torras čokoladama

Prirodni zaslađivači u borbi protiv dijabetesa

ČOKOLADA – BEZBEDAN I ZDRAV ZALOGAJ

Da li znate za pozitivne efekte čokolade na naše telo i celokupan organizam?

Skorije studije o čokoladi i njenim svojstvima su pokazale da njena konzumacija može smanjiti ili pojačati određene procese u našem organizmu, koji mogu pozitvno ili negativno delovati na naše zdravlje.

Glavni sastojak čokolade, jedne od najpopularnijih poslastica, je kakao, sadrži u svojim zrnima jedinjenje flavonoid, koji je jedan od najjačih izvora antioksidanasa, te deluje na oksigenaciju ćelija, olakšava cirkulaciju i usporava starenje kože. Pored toga, flavonoid sprečava loš holesterol (LDL), koji se nalazi na zidovima arterija.

Ali, čokolada sadrži i šećer, sastojak koji ima moga negativna dejstva na ljudski organizam kod kojeg je intolerancija na šećer, sve veća i prisutnija u ljudskoj populaciji.

Rešenje, da uživamo u najomiljenijem slatkišu svih uzrasta a da ne rizukujemo da ugrozimo svoje zdravlje, je u zameni šećera prirodnim zaslađivačima, koji se nazivaju maltitol, eritritol, i stevia, a nalaze se u španskim Torras čokoladama.

Torras čokolade proizvode dve linije čokolada, jedna zaslađena maltitolom, a druga steviom i eritritolom.

Maltitol, kao prirodni zaslađivač, nema negativne efekte na organizam, zbog svog sporog i nekompletnog apsorbovanja u organizmu, te samim tim ne dovodi do naglog povećanja glukoze u krvi. Sa druge strane, stevia, zamenjuje šećer, ne sadrži kalorije, i ne utiče na pojavu karijesa.

Na taj način, prirodni zalađivači, arome i prirodno voće u Torras čokoladama omogućavaju bezbedan i zdravi užitak deci, osobama sa dijabetesom, alergičnim na gluten, te svim ostalim ljubiteljima čokolade!

Torras čokolade se mogu naći u svim bolje snabdevenim apotekama i prodavnicama zdrave hrane.

Ukoliko želite da osvojite Torras paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

 

Hellomagazin.rs Promo