Supruga oprostila prevaru Vejnu Runiju:  Nisam glupa, samo želim da nam dam šansu

Supruga oprostila prevaru Vejnu Runiju: Nisam glupa, samo želim da nam dam šansu

Autor: | 25/11/2017

0

Fudbalska zvezda Vejn Runi našao se u centru skandala kada je otkriveno da je prevario suprugu Kolin koja je trudna sa njihovim četvrtim detetom.  Nakon što je saznala šta se dogodilo, ogorčena Kolin Runi se iselila iz njihovog luksuznog doma i otišla kod roditelja u Liverpul. Dva meseca bilo je dovoljno da se smire strasti te je Kolin rešila da  suprugu sa kojim je u ljubavi od srednje škole, oprosti prevaru.

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney) on Apr 2, 2017 at 10:02am PDT

-Pre nego što priče započnu, moram da kažem da ja nosim svoju burmu. Neću  nabrajati Vejnove dobre kvalitete i ne mislim da je to u ovom trenutku zaslužio,  ali jedno ću reći, on je brilijantan otac. Napravio je glupe i sebične greške, iz nekih je nešto naučio, iz nekih očigledno nije. Hoće li se to promeniti? U životu, ne znamo šta će se dogoditi sutra ..

Supruga Vejna Runija besna: Ko zna koliko je još devojaka bilo

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney) on Jul 30, 2017 at 11:19am PDT

 Onima koji me žale, poručujem - nemojte, hvala, jer sam jaka osoba i ne žalim samu sebe. A onima koji mi poručuju da sam glupa, želim reći da nisam glupa, da znam sebe i ovo je nešto na čemu želim da radim i da nam dam priliku.

A post shared by Heart (@thisisheart) on Nov 1, 2017 at 8:41am PDT


Ovo je moja odluka . Volim Vejna. Da, volim ga. Da ga ne volim, ne bih se trudila. Znam da bih se snašla i sama s decom, ali ne želim tako da živim, želim pokušati, da nam dam priliku da da živimo kao porodica. Ne želim  da kažem da je sve sjajno i zaboravljeno, ali se trudimo da bude dobro koliko se može, napisala je na svom Fejsbuk profilu.

Hellomagazine.rs/M.M Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: Vejn Runi