Katarina Radivojević: U vezi sam izuzetno verna, posvećena i lojalna

Katarina Radivojević: U vezi sam izuzetno verna, posvećena i lojalna

Autor: | 18/11/2017

0

Iako o svom privatnom životu ne govori mnogo, seksepilna glumica Katarina Radivojević priznaje da nije često u emotivnim vezama, ali kada jeste, potpuno je posvećena emotivnom partneru.

-Naravno da nikada ne varam, vrlo retko sam u vezi i onda sam izuzetno verna, posvećena i lojalna - kaže glumica za Blic.

Katarina Radivojević: Život u Holivudu mi je pomogao da izgubim sopstveni ego

Ova neukrotiva lepotica je u nedavnom intervjuu za Hello! magazin otkrila  da su joj,kako godine prolaze, kriterijumi za muškarce sve veći

- Definitivno su kriterijumi sve veći. Ali ja verujem u sudbinu, da će biti onako kako je određeno,  rekla je Katarina i dodala da je ne plaši pomisao da nikada neće upoznati pravu osobu.

Katarina Radivojević: Želim brak iz ljubavi, ne iz kompromisa

- Nikada nisam razmišljala na taj način. Nedavno mi je jedna drugarica ispričala kako joj je maćeha rekla: “Da sam znala da ću se udati u četrdeset drugoj, koliko se samo ne bih nervirala”. Ja se ne nerviram jer sam uverena da će sve doći u svoje vreme. Zato sam i odlučila da zamrznem jajne ćelije i sačekam svoj trenutak za brak i porodicu.  Verujem da se u životu vraća sve što radite i sa takvim stavom nemam razloga za brigu. Samo strpljivo čekam.- samouverena je Katarina.

Hellomagazin.rs/M.M Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti