Loša godina za slavne parove: Robert Patinson ponovo singl

Loša godina za slavne parove: Robert Patinson ponovo singl

Autor: | 12/10/2017

0

Sudeći po pisanju svetskih medija, glumac Robert Patinson i pevačica FKA Tvigs stavili su tačku na svoju dugogodišnju emotivnu vezu.

A post shared by QUEM Acontece (@quemacontece) on Oct 11, 2017 at 9:25pm PDT

Holivudski glumac Rob Patinson je raskinuo trogodišnju vezu sa britanskom pevačicom i plesačicom FKA Tvigs, uprkos činjenici da su nedavno u tajnosti obavili veridbu. Svetski mediji tvrde da je do raskida došlo još letos, a poznati par je sve vreme krio to od javnosti, piše superzena.

Koliko su čuvali svoju intimu govori činjenica da su se Rob i FKA Tvigs samo nekoliko puta pojavili zajedno na crvenom tepihu, iako su živeli zajedno.

Glumac je u jednom intervjuu rekao da su na "neki način vereni", te je mnoge iznenadilo kada je pevačica tokom meseca avgusta viđena na Ibici u društvu nepoznatog muškarca i bez vereničkog prstena.

A post shared by Brian (@bpeppz123) on Oct 10, 2017 at 1:11pm PDT

To je pokrenulo glassine o raskidu, a sada je anonimni izvor potvrdio da u poslednje vreme njih dvoje nisu funkiconisali kao par.

A post shared by Robert Pattinson (@pattxnson) on Oct 11, 2017 at 3:09am PDT

-Prve dve godine bili su nerazdvojni, ali u posljednjih nekoliko meseci su se udaljili. Provodili su sve manje vremena zajedno i Rob je odlučio da raskine. Još uvek postoje osećanja sa obe strane, ali jasno im je da tako više ne ide, potvrdili su njihovi prijatelji.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: Robert Patinson

Pročitajte još

Najnovije vesti