Nakon sedam meseci tugovanja, Kajli Minog najzad prebolela lažljivog verenika (video)

Nakon sedam meseci tugovanja, Kajli Minog najzad prebolela lažljivog verenika (video)

Autor: | 19/09/2017

0

Od kako je doživela emotivni krah sa verenikom Džošuom Sasom, koji ju je prevario sa koleginicom, a njihovu vezu koristio za samopromociju, Kajli Minog se povukla iz javnosti i nije se pojavljivala ni na jednom događaju.

Ipak, izgleda da su rane zalečene i Kajli se pojavila na premijeri filma "Kingsman: The Golden Circle" u Londonu, obučena u preslatku haljinicu boje slonovače s dugim rukavima i golim ramenima, dok je noge vizualno produžila elegantnim srebrnim sandalama sa visokompotpeticom.

Njen prpoznatljiv osmeh je bio tu, a "Džepna Venera", kako je zovu, pokazala je da i u 49 možete da izgledate zaista senzacionalno, pa makar bili visoki samo 152 santimetra.

Pokazala je i kako se itekako oporavila od bolnog raskida sa verenikom s 29-godišnjim glumcem Džošuom Sasom, koji ju je zaprosio posle svega nekoliko meseci, da bi se na kraju pokazalo kako ju je samo besramno iskorišćavao za samopromociju.

Da bi mu dokazala i pokazala koliko ga voli, Kajli je mlađanom, a proćelavom, vereniku platila skupoceno ugrađivanje kose i primila ga u svoju vilu u Londonu, Džošua je sve to lepo iskoristio i na kraju je prevario sa glumicom sa seta. Ipak, malena pop vzvezda je smogla snage i izbacila ga iz kuće, sa sve prstenom.

 

hellomagazin.rs/mg Guliver/Getty
Tagovi: kajli minog

Pročitajte još

Najnovije vesti