Emili Ratajkovski oduzima dah senzacionalnom figurom

Emili Ratajkovski oduzima dah senzacionalnom figurom

Autor: | 24/08/2017

0

Zanosna Emili Ratajkovski ne prestaje da oduševljava obožavaoce širom sveta. Posle provokativnih fotografija sa odmora u Meksiku, gde je u jednoj skrivenoj uvali između stena pozirala potpuno naga, samo za oči svojih pratilaca na  Instagramu, dvadesetšestogodišnja glumica i manekenka nastavlja da nam oduzima dah.

Po mnogima jedna od najseksepilnijih žena današnjice, Emili se oslobodila odeće i prilikom nedavnog predaha na jednoj od plaža Los Anđelesa. Svi su se okretali za njenom senzacionalnom figurom, iako možda nisu ni naslutili o kome je reč. No, glumica nije obraćala pažnju, već se prepustila suncu, talasima okeana i ćaskanju sa prijateljicama.

Minijaturni bikini, koji više otkriva nego što skriva, bio je prava poslastica za sveprisutne paparace, ali reklo bi se da prelepa Emili nema ništa protiv. Više puta je isticala da ne vidi ništa loše u pokazivanju svog vitkog tela, koje smatra pravim blagoslovom jer, prema sopstvenom priznanju, niti pazi na ishranu, niti se preznojava u teretani, niti se bavi bilo kakvom ozbiljnom fizičkom aktivnošću.

Prirodne obline verovatno su bile od krucijalnog značaja kada je odlučila da se bavi modelingom. Posle brojnih angažmana za čuvene kuće Emili je učestvovala u spotovima muzičkih zvezda kao što su Robin Tik i Farel Vilijams, a sve češće se pojavljuje i u holivudskim hitovima.

Snežana Ilić Splash news

Najnovije vesti