Nataša Bekvalac: Ljubav jača od straha i dramatičnih uspomena

Nataša Bekvalac: Ljubav jača od straha i dramatičnih uspomena

Autor: | 01/08/2017

0

Ljubav čini čuda, a bliski prijatelji Nataše Bekvalac tvrde da je popularna pevačica zaljubljena kao nikad. Iako ne odgovara na pitanja o intimnom životu, i na društvenim mrežama i na energičnim nastupima može se videti koliko je srećna u naručju novog dečka Luke Lazukića. Pored njega je uspela da pronađe utehu posle razvoda i prevaziđe mnoge bolne trenutke, među kojima i najveću fobiju iz rane mladosti. Strah zvani - motor. Zver na dva točka koja većini žena ledi krv u žilama jer gotovo svakog dana odnosi poneku žrtvu.

Lazukić je jedan od najuspešnijih mladih preduzetnika, IT stručnjak, suvlasnik kompanije koja se bavi digitalnim medijima, ali i strastveni bajker koji ne propušta priliku da učestvuje na različitim moto-manifestacijama. Pošto mu je krstarenje na “Harley-Davidsonu” omiljeni hobi, a poseduje i nekoliko modela čuvenog američkog brenda, shodno tome vodi i bajkerski način života.

Intrigantna poruka Nataše Bevalac: Nikada ne budite nečija kopija

Iako sama nema “benzin u krvi”, pop zvezda je oduvek volela naočite momke koji voze motor. Nažalost, njena prva velika ljubav izgubila je život u teškoj nesreći na dvotočkašu. Bilo je to pre dvadesetak godina. Studirao je arhitekturu, a Nataša je bila jako zaljubljena u njega. Često su na motoru zajedno krstarili novosadskim ulicama. Međutim, obožavao je i brzu vožnju, koja ga je koštala života. Iako u trenutku pogibije više nisu bili u vezi, pevačica je veoma emotivno podnela ovaj gubitak i od tada nosi traume od motora. S razlogom.

Igrom sudbine, i njen prvi suprug, proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović, nije mogao da odoli izazovu tih brzih, ali opasnih igračaka. Čak je u šali govorio da se sa ženom svađa isključivo zbog motora. Ova strast uništila mu je karijeru zbog trajne povrede ruke kada je svojom “jamahom” pri velikoj brzini naleteo na automobil. Imao je ludu sreću, jer ovakvi sudari se najčešće kobno završavaju. Pokazalo se da su Natašini strahovi bili opravdani. Njihova veza je posle incidenta upala u krizu i svi znamo kako se završila.

Nataša Bekvalac otkrila: Luku sam upoznala pre mog razvoda, a otpočeli smo vezu odmah nakon njega

Luka joj, očigledno, uliva dovoljno sigurnosti. Postala je prava bajkerka, koju, dok se sa dečkom na njegovom hromiranom ljubimcu vozi beogradskim ulicama, možemo da vidimo u punoj moto-opremi, u kožnoj jakni sa natpisom “živi da bi vozio”, geslom “anđela iz pakla”, teškim čizmama sa nitnama, ali i sa obaveznom kacigom. Za razliku od njenih prethodnih partnera, Lazukić zna da se motor ne vozi brže od života i da „čelični konj“ ne oprašta greške. Lepa pevačica mu apsolutno veruje.

Snežana Ilić Dragan Gajić/ArhivaHello