Sigma Model Management otvara vrata svetske modne scene

Sigma Model Management otvara vrata svetske modne scene

Autor: | 15/06/2017

0

Sigma Model Management, nova modna agencija u Beogradu, okupila je naše najuspešnije manekenke a poziva i tebe da se priključiš njihovom jatu svetskih top modela.

Ukoliko poseduješ šarm, lepotu i harizmu i želiš da obiđes svet i radiš za najpoznatije svetske kuće, Sigma Model Management ti pruža priliku da svoje snove i ostvariš!

Sigma Model Management, zastupa top modele poput Aleksandre Vuković, Maje Latinović, Olje Ivanišević i Katarine Katančević. Karijere ovih modela ukljucuju saradnju sa najpoznatijim modnim dizajnerima danas (ROBERTO CAVALLI, CHANEL, DOLCE GABBANA, DONNA KARAN, FERRE, WONDERBRA, NIVEA, PANTENE PRO V, SHISEIDO) i naslovnice brojnih magazina poput VOGUE, ELLE, MARIE CLAIRE, NUMERO, HARPERS BAZAAR.

Tim agencije predvodi Aleksandra Vuković, koja se nalazi u samom vrhu modne industrije već dugi niz godina, prvo kao top model i pobednica Ellite Model Look izbora, a sada i kao Kreativni direktor ove modne agencije. Cilj im je da postave svetske modne standarde i u Srbiji, a to postižu vrhunskim profesionalizmom i saradnjom sa najpoznatijim inostranim agencijma.

Sigma Model Management organizuje PRIJEM NOVIH LICA, a svaka devojka koja postane deo ove modne agencije besplatno dobija profesionalni portfolio izrađen u saradnji sa najboljim fotografima, stilistima i šminkerima u zemlji.

POSTANI NOVO LICE SIGMA MODEL MANAGMENTA I ZAVLADAJ SVETSKIM MODNIM PISTAMA! PRIJAVI SE putem sajta na www.sigmamodelmanagement.com.

hellomagazin.rs Sigma Model Management

Pročitajte još

Najnovije vesti