Nevena Božović predstavlja Srbiju na Slavjenskom bazaru u Belorusiji

Nevena Božović predstavlja Srbiju na Slavjenskom bazaru u Belorusiji

Autor: | 03/05/2017

0

Pevačica Nevena Božović predstavljaće Srbiju na međunarodnom festivalu „Slavjenski bazar“ u Vitepsku, Belorusiji, koji je ujedno i najveća manifestaciju ovog tipa u Evropi.

Manifestacija okuplja umetnika iz brojnih zemalja sveta, posebno iz Istočne Evrope i bivših republika SSSR. Do sada su nas sa uspehom predstavljali Željko Joskimović, Svetlana Ceca Slavković, Marija Šerifović, Dušan Svilar… Ipak, tamošnjoj publici se do sada očito najviše dopala Jelena Tomašević, a posebno Radmila Karaklajić, Đorđe Marjanović i Ivana Žigon, koji su u baltičkim zemlajma istinske zvezde.

Takmičarski deo se sastoji od polufinalnih večeri i  finala koje se održava na reprezentativnom koncertnom prostoru na otvorenom. U polufinalu, Nevena Božović, će pevati pesmu „Jutro“ ( Jelena Tomašević). Za finalno veče je odabrala pesme „Melanholija“ ( Jelena Tomašević) i „Hurt“ od Kristine Agilere.

 

Pored priprema za Slavjanski bazar, Nevena, radi i na novom singlu „Jasno mi je“, za koji je napisala i deo teksta. Pored srpskog, ova pesma će imati i verziju na engleskom jeziku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva