Nataša Bekvalac provocira u venčanici: Meni je cilj samo da budem srećna!

Nataša Bekvalac provocira u venčanici: Meni je cilj samo da budem srećna!

Autor: | 24/04/2017

0

Provokativna i lepa Nataša Bekvalac je i ovoga puta uspela da uzburka internet javnost objavivši fotografiju koja je mnoge ostavila u čudu i sa pitanjem: Da li se Nata ponovo udaje?

Nataša je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je u venčanici, spuštenog pogleda i širokog osmeha, uz reči:

- Neka svi budu u pravu, meni je cilj samo da budem srećna.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 23, 2017 at 12:57pm PDT

Da li je ova fotografija uvod u neku novu, lepu ljubavnu priču nije nam poznato, jer Nataša o svom emotivnom životu nakon kraja braka sa Ljubom Jovanovićem ne želi da govori. Ipak, ova njena poruka je naišla na odobravanje mnogih njenih fanova, posebno žena koje su se identifikovale sa njom i njenim rečima.

- Ti pojma nemaš koliku podršku imaš od žena koje žele biti samo srećne, zato napred devojko!

- Budi srećna Nato kraljice! Neka budu u pravu i pričaju šta god hoće! Uživaj!

Posle samo dve godine provedene u naizgled idiličnoj bračnoj zajednici, Nataša Bekvalac morala je da odgovori novom, ne i nepoznatom životnom izazovu - razvodu. Iako je, praveći kompromise, svesrdno radila na tome da sa Ljubomirom Jovanovićem ostari, sudbina je imala drugačije planove.

- Život je jedan i treba da budeš srećna.

- Ti si zaista inspirativna žena. Kroz uspone i padove, uvek držiš glavu gore! Motivišeš svoje fanove da ne odustaju bez obzira na sve! Nastavi da sijaš!

Ovo su samo neki od komentara na Natašinu objavu, a mi se pitamo da li  je lepa pevačica poručila čitavom svetu da i dalje veruje u ljubavi brak, bez obzira na sve što joj se u životu dešavalo do sada...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Miloš Nadaždin

Pročitajte još

Najnovije vesti