Željko Šašić: Nakon razvoda nisam bio ucveljen

Željko Šašić: Nakon razvoda nisam bio ucveljen

Autor: | 06/04/2017

0

Razvod se nalazi visoko na skali najstresnijih stvari u životu, a jedno istraživanje je pokazalo da oporavak traje dve godine, često i duže.  Ono što je mnogima teže od samog rastanka je činjenica da je bivši partner krenuo dalje.

Pevač Željko Šašić je nakon rastanka od supruge Sonje morao da prihvati da je ona u emotivnoj vezi sa njegovim nekadašnjim prijateljem i kolegom Acom Lukasom.

Željko je o ovom teškom životnom periodu koji je ostavio iza sebe govorio e emisiji kod Rade Radenović.

–Kada su mi rekli to je bilo neko čudno osećanje. Bilo je to mnogo posle braka. Ja sam se brzo navikao na to jer bili su slobodni ljudi koji mogu da rade šta hoće, rekao je Željko i dodao:

Aca Lukas neumoljiv: Nisam ljubomoran, ali neki red mora da se poštuje

View this post on Instagram

A post shared by Pink.rs (@pink.rs) on Sep 2, 2017 at 10:33am PDT


– Publika je mislila da smo bili u braku, ali mi smo bili slobodni. Što su izbori tako čudni, to je druga stvar. Mediji su to preneli kao da je meni nešto uzeto i ja sam sada ucveljen. Nije bilo tako. Niko to nije gledao iz drugog ugla, rekao je pevač.

Ipak, ovo nije prvi put da pevač govori o periodu koji se trudi da zaboravi.

– Trudim se da period oko razvoda zaboravim, jer je bio ružan. Kad se tako nešto desi, svi žele da zaborave što pre. Mi smo se razvelisporazumno. Ipak, meni je to bilo zabranjeno jer je bio neki kodeks u pitanju – smatra Željko. – Nisam se povukao, ja sam i dalje radio. Nisam hteo da se pojavljujem u medijima jer je to svima u tom momentu bilo interesantno. Bilo mi je teško, ali je prošlo, moralo je da prođe – rekao je jednom prilikom pevač.

Hellomagazin.rs/M.M Antonio Ahel/Ataimages/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti