Iskrenost ume da zaboli, u to se uverila i Zorana Jovanović

Iskrenost ume da zaboli, u to se uverila i Zorana Jovanović

Autor: | 30/03/2017

0

Modna blogerka i spisateljica Zorana Jovanović Zorannah, izazvala je buru negativnih komentara na društvenim mrežama nakon što je iskreno odgovorila na jedno obično novinarsko pitanje.

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Jan 23, 2017 at 4:16am PST

Zorana prati modne trendove, piše o njima i na specifičan način modnih blogerki sarađuje sa mnogim poznatim brendovima, koje promoviše. Ona se oblači onako kako bi većina devojaka u Srbiji želela da izgleda, ali postoji jedna mala začkoljica - nisu svi u mogućnosti da sebi to i priušte.

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Jan 13, 2017 at 3:50am PST

Na pitanje da li devojke u Srbiji mogu da se obuku baš kao ona i da sebi kupe iste odevne komade, Zorana je sasvim iskreno odgovorila:

- Da, sve sem čizama i tašni - aludirajući na činjenicu da su platežne sposobnosti prosečne srpske devojke male da bi sebi priuštile originale nekih brendiranih torbi i dobrih čizama, cipela, patika...

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Jan 30, 2017 at 1:47pm PST

Ni jednog momenta Zorana nije rekla da je ona ta koja sebi može sve da priušti i kupi jer je bogata, već je samo odgovorila i rekla ono što svi dobro znamo. Istina ume i da zaboli, ali nije Zorana kriva jer mnogi ne žele da je čuju.

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Feb 8, 2017 at 6:54am PST

Inače, modne blogerke i ljudi poput nje ne daju silne sume za brendirane stvari, posao kojim se bave je moderan način advertajzinga putem društvenih mreža koji nije ograničen na jedno malo tržište, već na ceo svet...

❤️Be my L❤️VE ? | wearing new @bonatti_underwear Valentines day collection ??

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Feb 9, 2017 at 1:29am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva/instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti