Svako veče se kupa u znoju: Adel do scene prevoze u maloj kutiji za opremu

Svako veče se kupa u znoju: Adel do scene prevoze u maloj kutiji za opremu

Autor: | 12/03/2017

0

Pre svakog nastupa čuvena Adel provede nekoliko minuta "kupajući se u znoju" dok je tehničko osoblje prevozi u maloj kutiji namenjenoj za prenošenje koncertne opreme.

Ponosna vlasnica Gremija koristi ovaj neobični metod transporta dok je na turneji ne bi li se probila kroz masu obožavalaca i neometano zauzela mesto na sceni.

Tajne se otkrivaju na koncertu: Adel potvrdila da je udata? (video)

Za svu ovu neobičnu i nimalo ugodnu vožnju isključivo je odgovorna sama Adel jer je zamislila da na ovogodišnjoj turneji scena bude na sredini dvorana u kojima se koncerti održavaju, okružena sa svih strana publikom, pa ne postoje uobičajeni tuneli kojima bi nesmetano došla na binu pre početka koncerta.

Zato, umesto da se probija kroz masu obožavalaca okružena telohraniteljima, odlučila je da se neopaženo provoza u crnoj kutiji na točkićima, dok joj društvo pravi njen ajped.

Ona je ovo nedavno, kroz smeh, nabacila obožavaocima na jednom koncertu.

- Dolazak na scenu me je pošteno iscpeo, sva sam se okupala u znoju. Ne mogu sve da vam otkrijem, ali kad shvatite biće vam veoma smešno - rekla je Adel.

Princeza je princeza: Adel odgovorila zlobnicima koji su je uporedili sa Fionom iz Šreka (video)

Objašnjenje je stiglo ubrzo.

- Adel sedi u kutiji nekoliko minuta dok je prevoze iz garderobe do scene, kroz publiku. Većina njenih fanova već je spremna za koncert i sedi na svojim mestima, i kada pored njih proguraju tu crnu kutiju oni misle da je u pitanju deo opreme. Ono što ne znaju da na samo nekoliko pedalja od njih sedi žena kojoj se toliko dive - objasnio je neimenovani član tima čuvene pevačice, a piše britanski tabloid "The Sun".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: adel