Anđelina sa decom jela škorpione i tarantule: U ratu ovo može da pomogne da preživite (video)

Anđelina sa decom jela škorpione i tarantule: U ratu ovo može da pomogne da preživite (video)

Autor: | 21/02/2017

0

Anđelina Džoli je žena sa širokim spektrom talenata, i bilo da se pojavljuje na velikom ekranu, da se angažuje u akcijama humanitarnog karaktera ili da uspeva da vodi računa o šestoro svoje dece, ona zaslužuje sve pohvale.

Međutim, ono što verovatno ni njeni najveći fanovi nisu znali jeste da Anđelina ima jedan specijalan "talenat": ona ne samo da se ne plaši insekata, već nema problem ni da ih pojede.

Dugogodišnje prijateljstvo preraslo u “nešto više”: Anđelina Džoli ima novog dečka?

Dok je uživala u specijalitetima domaće kuhinje u Kambodži, Anđelina je zajedno sa svojom decom, neustrašivo poput Lare Kroft, odlučila da proba i vrlo egzotičnu hranu za koju se ispostavilo da nije ni zestrašujuća ni neukusna kako bismo pomislili.

- Ovo je zapravo vrlo dobro, ukusno je. Mada, malo je teško sažvakati škorpiona. Prvi put sam ih probala kada sam prvi put bila u Kambodži. Cvrčci - počneš sa cvrčcima. Cvrčci i pivo, i onda polako pređeš na tarantule - rekla je Anđelina pred kamerama britanske televizije BBC koje su zabeležile kako slavna glumica uživa u hrskavim zalogajčićma insekata.

Anđelina je usput svojoj deci, Noksu i Vivijen objašnjavala i kako se spremaju pauci, a tajna je u tome, kaže ona, da im se prvo uklone otrovni kraci, prenosi portal "E News".

Anđelina traži ogromnu sumu za alimentaciju, Bred se slaže, ali uz jedan uslov

Kasnije je Vivijen pomogla majci da ih ubaci u tiganj i doda začine.

- U početku sam mislila da su insekti zapravo deo dijete, ali sam onda shvatila da su u stvari bili deo borbe za preživljavanje tokom rata. Kada ljudi počnu da gladuju spas mogu da im pruže upravo ovakve stvari i oni su to i počeli da jedu - rekla je Anđelina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Cover Images

Pročitajte još

Najnovije vesti