Jovana Nikolić o bračnoj sreći s Markom Miškovićem: Nas dvoje smo se naprosto našli

Jovana Nikolić o bračnoj sreći s Markom Miškovićem: Nas dvoje smo se naprosto našli

Autor: | 19/02/2017

0

Pevačica Jovana Nikolić i njen suprug, biznismen Marko Mišković pre skoro deceniju započeli su svoju ljubavnu priču, kada su nakon višegodišnjeg prijateljstva uplovili u vezu koju su 27. januara 2015. godine krunisali brakom. Uprkos brojnim iskušenjima i turbulencijama s kojima su se suočavali tokom devet godina ljubavi, njihov odnos postajao je sve snažniji.

Kao kruna bračne sreće, pre tri godine na svet je došla njihova ćerka Antonina, koja je ubrzo postala mezimica cele porodice.  Iako postoji mišljenje da ljubavna vatra u dugogodišnjim vezama vremenom obično ima sve slabiji plamen, Jovanina i Markova samo je dobila na intenzitetu.

Jovana Nikolić: Ne smeta mi što me prepoznaju kao suprugu Marka Miškovića

- Odnosi se uvek menjaju, prvih nekoliko godina postoji neka zanesenost, a posle se sve stabilizuje. Vremenom dođu i problemi, poznato je da smo ih i mi imali, a posle toga jača prijateljstvo koje imate sa partnerom. Generalno, zajednica je sve snažnija tokom godina koje ste proveli skupa - objašnjava Jovana, a piše story.rs.

Ona dodaje da je njen suprug uvek iznova osvaja.

- Ne bih to mogla da objasnim u jednoj rečenici, nas dvoje naprosto smo se našli. Kada ljubav nastane iz prijateljstva, to je potpuno drugačiji tip veze - kaže ona.

Jovana Nikolić: Marku ne bih oprostila prevaru

Dok uživaju u svojoj ljubavi, ona kaže kako bi uskoro porodicu mogli da uvećaju za još jednog člana i ćerki podare brata ili sestru.

- Ne planiramo da Antonina bude jedinica, samo sam želela da napravim odgovarajuću razliku u godinama između dece. Naša ćerka iziskuje dosta pažnje, ali sada već sama traži batu ili seku, pa svakako nećemo ostati na jednom detetu - otkrila je Jovana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!
Tagovi: Jovana Nikolić

Pročitajte još

Najnovije vesti