Prva dama na daljinu: Melanija Tramp ostaje u Njujorku, ne seli se za Vašington?

Prva dama na daljinu: Melanija Tramp ostaje u Njujorku, ne seli se za Vašington?

Autor: | 01/02/2017

0

Iako su novoizabrani predsednik Amerike Donald Tramp i njegova supruga Melanija, još u novembru prošle godine najavili da će se porodično preseliti u Vašington čim njihov sin Baron završi školsku godinu, do toga po svoj prilici neće doći, barem što se tiče Prve dame.

Izvor blizak porodici Tramp otkriva za Us Weekly da do selidbe neće doći iako je tako najavljivano:

- Oni trenutno preispituju ovu odluku i sačekaće kraj školske godine da bi znali da li će do preseljanja doći i da li će se Melanija i Baron preseliti u Vašington i u Belu kuću. Oni mogu i sada da se presele, ali će uraditi ono što je najbolje za Barona.

Iako je ovo presedan da su predsednik i njegova supruga razdvojeni stotinama kilometara, izgleda da nezavisnom Donaldu Trampu ovo savršeno odgovara.

Melanija Tramp, po mnogo čemu neobična prva dama Amerike

 

Kada ga je  Dejvid Muir sa ABC News upitao da li će se bez Melanije i Barona osećati usamljeno, Tramp je u momentu odgovorio:

- Ne, jer ću moći duže da radim i to je sasvim u redu.

Za sada će Melanija, Baron i Donald biti razdvojeni sa 90 minuta vožnje od njihovog tripleks apartmana vrednog 100 miliona dolara u broju 721 na Petoj Aveniji u Njujorku i Bele kuće.

Donald je 25 januara za New York Times izjavio da će Melanija i Baron dolaziti vikendom.

Ali, izgleda da neće biti baš svaki vikend u poseti. Tokom vikenda, 28 januara kada je erupcija protesta bila u punoj snazi zbog zabrane ulaska imigrantima, Melanija i Baron su ostali u Njujorku.

Melanija Tramp: Zaljubila sam se u Donaldov neverovatan um (video)

 

Kako navodi izvor blizak Prvoj dami,  ona je radila:

- Iako nije kao i sve Prve dame bila u kancelariji u istočnom krilu Bele kuće, Melanija je bila vrlo zaposlena. Ona trenutno bira članove svog tima, konsultante, sekretare i ostale ključne pozicije. Iako je njen stav da je prvenstveno majka, ona se sa predanošću i ozbiljnošću prihvatila obaveza i poslova Prve dame - objasnio je izvor.

Da li će se Melanija ikada naći u svojoj kancelariji u Beloj kući ili će ostati Prva dama koja vlada iz senke?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti