Viktorija Bekam koči ponovno okupljanje "Spajsica"! (video)

Viktorija Bekam koči ponovno okupljanje "Spajsica"! (video)

Autor: | 15/01/2017

0

Nakon već nekoliko uspešnih i manje uspešnih okupljanja, Mel Bi, Ema Banton i Geri Horner već mesecima žele da ponovo nastupaju pod imenom Spice Girls, ali ih Viktorija Bekam u tome sprečava.

Kako prenosi britanski tabloid The Sun, devojke su zbog toga očajne, a povredilo ih je i to što je Viktorija, koja je bila tako važan deo njihovih života, sada uz pomoć advokata zabranila da izvode kultne pesme pod SG imenom.

 

- Viktorija je veoma ponosna na Spice Girls istoriju - navodi pomenuti izvor objašnjavajući i njenu stranu priče i to što ne dozvoljava novo okupljanje, na šta kao jedna od SG članica ima zakonsko pravo.

- Nju brine to što bi preostale članice benda mogle da izvode zajedno kultne hitove i nove pesme koje bi mogle da naškode statusu koji Spice Girls grupa ima i njihovoj zaostavštini - objašnjava pomenuti izvor.

 

Mel Bi, Ema i Geri prošle godine su se udružile u GEM ekipu i objavile novi singl. Međutim, još uvek nisu uspele da nagovore Viktoriju da im odobri da na nastupima izvode stare pesme pod Spice Girls nazivom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti