Alesandra Ambrosio otkriva kako održava svoju vitku liniju

Alesandra Ambrosio otkriva kako održava svoju vitku liniju

Autor: | 11/12/2016

0

Brazilski model i "Viktorijin anđeo", Alesandra Ambrosio zbog svog posla mora da održava besprekoran izgled, ali priznaje da ne može da odoli vinu i kolačima. Zato svoje telo oblikuje napornim treninzima.

Alesandra Ambrosio u glam haljini sa spuštenim ramenima

Ona otkriva da liniju održava tako što je umerena u svemu i zato što jede uravnoteženo, i svaki dan nešto drugo. Pokušava da izbegava namirnice sa ugljenihm hidratima, ali kad je u svom rodnom Brazilu, testeninu i hleb ne može da izbegne, pa se prepušta i uživa u domaćim delikatesima.

- Čim se vratim u Los Anđeles, odustajem od ugljenih hidrata i vraćam se konzumiranju salata, piletine, ribe i povrća - kaže Alesandra.

Alesandra priznaje da konzumira i slatkiše i alkohol, jer ne želi da baš sve što voli izbaci sa menija. Kaže i da priušti sebi malo tamne čokolade ili koktel sa drugariciama, ako to baš želi. Priznaje da je ljubitelj crnog vina, pa svaki dan uz večeru popije čašu, a dva do tri puta nedeljno s ćerkom uživa u red velvet kolaču koji obe obožavaju.

Na tragu hipi mode: Alesandra Ambrosio u odličnoj maksi haljini

Nakon rođenja ćerke, Alesandra je imala samo tri meseca da izgubi kilograme nakupljene u trudnoći i zablista na šouu "Victoria's Secret". Ona kaže da je tada, zapravo, prvi put bila na pravoj dijeti.

Tada je dnevno unosila svega 1.200 kalorija, što je, kako priznaje, bilo vrlo stresno iksustvo, jer je bila pod stalnim pritiskom da joj neće uspeti da izgleda dobro. Priznaje da pre svakog šoua "Victoria's Secret" ima stresne dane i nedelje, pa jedva čeka da se revija završi da bi mogla da pleše čitavu noć i tako se opusti.

U njenoj porodici niko nikada nije vežbao, pa je i ona počela tek kada je ušla u svet modelinga, tačnije kada je postala anđeo "Victoria's Secreta".

Vežbanje smatra svojom zdravom uobičajenom dnevnom rutinom i uvek se trudi da uživa u treninzima. Nekoliko meseci pre revija Alesandra vežba dva puta dnevno. U pitanju su intenzivni treninzi. S obzirom na svoje poreklo, nije čudno što obožava kapoeiru, brazilsku borilačku veštinu koja kombinuje elemente plesa i muzike. Ona priznaje da osim što na taj način oblikuje telo, opušta i um dok pleše.

Alesandra Ambrosio ima poruku za sve žene: Sada imam bolje telo nego pre trudnoće

Već deset godina vežba sa trenerom Leandrom Karvaljom, koji je osmislio program Brazilian butt lift. Alesandra je želela program vežbanja koji će joj oblikovati zadnjicu, tako da joj noge ostanu vitke, a oblikovane. Sa trenerom vežba tri do četiri puta nedeljno i to nekoliko setova vežbi kojima oblikuje mišiće čitavog tela, posebno zadnjice i stomačnih mišića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Najnovije vesti