Nikol Kidman: Iskusila sam majčinstvo na različite načine, a majka sam jer uživam u tome

Nikol Kidman: Iskusila sam majčinstvo na različite načine, a majka sam jer uživam u tome

Autor: | 27/11/2016

0


Nikol Kidman je majka četvoro dece, dvoje usvojene i dvoje biološke. Govoreći o svom novom filmu "Lion", Nikol je za CNN rekla da je majčinski instinkt počela da oseća još kao devojčica.

Ona je usvojila dvoje dece sa bivšim suprugom Tomom Kruzom, dok sa sadašnjim suprugom Kitom Urbanom ima dvoje biološke dece.

Nikol Kidman: Besprekorna karijera i kontroverzan porodični život

Nikol ističe da je želja za porodicom rezultat njenog snažno izraženog majčinskog instinkta koji joj je bio pokretačka snaga tokom čitavog života.

- Iskusila sam majčinstvo na različite načine. Doživela sam usvajanje, rađanje i surogat majčinstvo. Oduvek sam želela da budem majka. Majčinski instinkti su se javili još dok sam bila devojčica. To mi je bila pokretačka snaga zbog čega sam se verovatno okušala u tome na različite načine. Ja sam majka jer uživam u toj ulozi - rekla je Nikol.

Nikol Kidman o braku s Tomom Kruzom: Ne mogu da verujem da sam se tako mlada udala

U filmu "Lion", baziranom na istinitoj priči, Kidman glumi Australijaku Sju koja usvaja petogodišnjeg dečaka iz Indije koji je odvojen od porodice. Nakon što odraste, dečak po imenu Saru odluči da pomoću Google Eartha pronađe biološke roditelje.

- Kao što je Sju rekla, postoji veoma mnogo razloga za usvajanje. Postoje žene koje usvoje dete jer nemaju drugog izbora, postoje one koje usvoje jer to žele, kao što je Sju. Ima i onih koji usvoje jer se u njihovoj porodici iznenada nešto dogodi, kao što je u mojoj porodici. Rođaka moje majke postala joj je sestra jer su je usvojili, nakon što joj je porodica preminula. Dakle, postoje brojni razlozi, a meni je drago da sam pokazala jedan od njih - rekla je glumica.

Nikol Kidman: Holivudska diva u haljini za pamćenje

Kidman priznaje da film, u kojem glume i Dev Patel i Runi Mara, ima vrlo posebno mesto u njenom srcu.

- Snimila sam brojne filmove, ali ovaj mi je posebno važan jer pokazuje povezanost i snagu majki - rekla je Nikol.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: nikol kidman

Pročitajte još

Najnovije vesti