Potražite modnu inspiraciju u izdanjima Lune Đogani

Potražite modnu inspiraciju u izdanjima Lune Đogani

Autor: | 18/11/2016

0

Najstarija ćerka pevačice Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna, letos je mnoge iznenadila kada je otkrila da nema ambicije da postane pevačica već da želi da bude modna blogerka, "srpska Keri Bredšo" kako je rekla u jednoj emisiji.

Izgleda da novopečenoj fashion blogerki odlično ide s obzirom da na svom Instagram profilu već ima skoro 130 hiljada pratilaca koji se svakodnevno raduju njenim novim modnim izdanjima.

Njen stil je razigran i koketan, a njene kombinacije poput svetskih trendseterki sastavljene su do detalja od poslednjih modnih trendova. Ako niste redovan posetilac modnih rubrika biće vam dovoljno samo par pogleda na Lunin profil i odmah ćete biti u toku.

Poslednji post koji je blogerka podelila sa fanovima ubrzo je skupio veliki broj lajkova, a Luna na njemu pozira u crnoj rolka tunici/haljinici koja od kukova ima "suknjicu" od tila, crnim helankama i prelepom ciklama mantilu koji i nosi ovu kombinaciju. Od aksesoara Luna je ponela sivu torbu, bele patike i kao tačku na sve crni šeširić.

Pogledajte još izdanja naše fashion blogerke:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. instagram/luna_djogani

Pročitajte još

Najnovije vesti