Melina Džinović proslavila rođendan u pidžami sa prijateljicama i uz dobro vino

Melina Džinović proslavila rođendan u pidžami sa prijateljicama i uz dobro vino

Autor: | 13/11/2016

0

Kreatorka Melina, supruga pevača Harisa Džinovića, u porodičnom domu nadomak Beograda organizovala je slavlje povodom svog 34. rođendana.

Kako nije želela da diže veliku prašinu oko svog rođendana i odlazi u kafanu, Melina je drugarice okupila kod kuće, a slavljenica je, umesto u jednoj od svojih kreacija, goste dočekala opušteno, u pidžami.

Kako saznaje “Alo!”, duvanje svećica u ponoć nije izostalo, a prijateljice su je iznenadile zanimljivim poklonima.

- Melina je osoba koja ne želi da slavi rođendan uz pompu, vatromet i gomilu ljudi. Čitav dan je provela radno, planirajući detalje nove kolekcije koja izlazi za nekoliko dana, zbog čega nije stigla da se posveti sebi i svom danu. Sve prijateljice pozvala je da dođu kod nje u kuću, gde je napravila večeru i kupila skupa vina. Svi zajedno su uživali do kasno u noć, a Melina je bila najveselija. Naravno, Haris nije izostao sa slavlja, a spremio joj je i specijalni poklon, ali ni najbližim prijateljicama nije otkrila o čemu se radi - kaže izvor blizak popularnom paru.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/melina-dzinovic-otkriva-sta-se-najvise-promenilo-posle-14-godina-veze-sa-harisom/

Kako bi joj čestitali rođendan, pozvali su Melinu, koja nije želela mnogo da priča o rođendanu.

- Hvala vam na čestitkama, iskrena da budem, nisam imala mnogo vremena da napravim veliko slavlje, jer je zbog mog posla sve podređeno kreiranju haljina i slanju u Ameriku. Uskoro započinjem sa predstavljanjem nove kolekcije, tako da mi je to trenutno najveća preokupacija. Što se tiče poklona, nikada nisam govorila o tome, tako da neću ni ovog puta. Nadam se da me razumete - rekla je Melina.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/veza-duga-14-godina-melina-dzinovic-pokazala-koliko-voli-svog-supruga/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Pročitajte još

Najnovije vesti