Prva dama sa najviše stila: Melanija Tramp nikome ne dozvoljava da joj se meša u modni izbor

Prva dama sa najviše stila: Melanija Tramp nikome ne dozvoljava da joj se meša u modni izbor

Autor: | 12/11/2016

0

Melanija Tramp je očitala modnu lekciju konkurentkinji svog supruga, ali i drugim damama koje su učestvovale u kampanji. Kako pišu američki mediji, sve se čini da će bar u tom segmentu biti dostojna zamena Mišel Obami, koja je ovih godina bila na glasu kao jedna od prvih dama sa najviše stila.

Slovenska supruga Donalda Trampa rekla je da je od majke Amalije, koja je bila krojačica i dizajnerka u fabrici dečje odeće Jutranjka, koja više ne postoji, nasledila ljubav prema modi i dizajnu i pokazala je tokom cele kampanje da u modnom smislu nije potpuna neznalica i da joj manekensko iskustvo pritom itekako pomaže.

Za izlazak na glasanje Melanija Tramp odabrala je usku haljinu bez rukava, prljavo bele boje s potpisom Majkla Korsa, a preko je nosila kaput svetlosmeđe boje sa zlatnim dugmetima francuske modne kuće Balmain.

Melanija je inače poznata po tome da ne dozvoljava nikome da dovodi u pitanje njene modne izbore, a sve što nosi kupuje sama, piše portal WWD. Njena je portparolka rekla da je Korsovu haljinu koju je nosila na izbore kupila u prodavnici na Madison Avenueu, a Balmainov kaput preko Net-a-portera.

Mnogi od najpoznatijih svetskih kreatora su podržali javno Hilari Klinton...

Majkl Kors je takođe u ovoj kampanji podržao Hilari, ali Trampova žena ne razmišlja o politici kad bira šta će obući. Tako je na finalnu predsedničku debatu nosila Ralfa Lorena, na drugoj debati je izazvala modne kritike u neobičnoj ružičastoj Gucci košulji, a na prvoj je oduševila u haljini golih ramena s potpisom Dolce & Gabbana, prenosi Jutarnji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Melanija Tramp

Pročitajte još

Najnovije vesti