Golf je kriv za sve: Najbogatiji sportista našao razlog svojih neverstava

Golf je kriv za sve: Najbogatiji sportista našao razlog svojih neverstava

Autor: | 22/10/2016

0


Od 2009. godine golf šampion Tajger Vuds se često nalazio u centrima seks skandala.

Najbogatiji sportista planete poznat je po ogromnom seksualnom apetitu zbog kojih je išao i na rehabilitaciju, ali tek nakon što mu je propao prvi brak.

Sve je počelo da izlazi na videlo krajem 2009 kada je Nešenl Inkvajer objavio da je američki golfer imao aferu s devojkom po imenu Rejčel Učitel.

Međutim, iako je prvobitno ona tu informaciju demantovala, ubrzo su počele da se javljaju brojne žene koje su tvrdile da su imale aferu s Vudsom koji je ubrzo sve priznao što je dovelo do razvoda braka s Elin Nordegren s kojom se venčao 2004. godine.


Danas, kada je prošlo gotovo sedam godina on je u jednom intervjuu dao neobičan odgovor, da li mu je žao šta je radio i da li je priznao deci svoje postupke:

- Ne, nisam im rekao. Rekao sam im da svako greši, a kao razlog zbog koga mama i tata ne žive zajedno objasnio sam da sam i ja jedan od onih koji je pogrešio, i da je to u redu - zaključio je Tajger i nastavio sa opravdanjima, kriveći pre svega golf:

- Golf je jedna sebična igra, gde je igrač usredsređen na sebe i zavisi isključivo o svojim sposobnostima. Ja sam, zbog uspeha na tom polju, mislio da sam nepobediv i da je ceo svijet moj - zaključio je golfer.

On je navodno u klinici za odvikavanje od seksualne zavisnosti napravio popis žena s kojima je bio i taj spisak sadrži nekoliko stranica i oko 120 imena.

Posle toga braka Tajger je bio u vezi sa skijaškom svetsko šampionkom Lindzi Von, ali je i njoj uspeo da slomi srce, varajući je.

Ona je nedavno izjavila kako uprkos svemu, još uvek voli Tajgera.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/p. p. Guliver/Getty
Tagovi: tajger vuds

Pročitajte još

Najnovije vesti