Kežual modni recept Amal Kluni: Ove sezone sa trendom 70-ih nema greške!

Kežual modni recept Amal Kluni: Ove sezone sa trendom 70-ih nema greške!

Autor: | 21/10/2016

0

Ona je aktivistkinja za građanska prava i advokat, ali njen urođen smisao za stil stavio ju je u centar pažnje modnog sveta.

Amal Kluni je mnogo puta do sada pokazala da je ( pored Džordža Klunija) zaljubljenik u modu. Ona nosi ženstvene, elegantne krojeve koje u savršenoj meri koketiraju sa šik detaljima. Voli da meša klasične i trendi komade, a zavisno od prilike na koju ide, u njenim kombinacijama preovladava jedan ili drugi. Izdanjima sa crvenog tepiha Amal Kluni već smo se oduševljavali više puta, ali street style kombinacija u kojoj je prošetala na setu Klunijevog filma potpuno je neočekivana.

Lepa brineta ponela je poslednje kežual trendove. Floralno boho izdanje sa Alice + Olivia farmerkama koje nose ceo outfit, dugačke zvoncare sa izvezenim šarenim printom po boku, Amal je kombinovala uz plišanu majicu na štrafte boje senfa i platforme od pruća. Izdanje je dopunila ultra popularnom torbom sa resama, kao i oversized naočarama i upadljivim minđušama na klipsu.

Lepa Amal još jednom je dokazala zašto je svrstavaju među ikone stila kada je ponela ovaj, od glave do pete, trend 70-ih koje ove sezone ponovo dominira!

Držite se njenog recepta: rese, zvoncare, platforme, floralni print.

Kada u ovakvom izdanju za ruku držite ljubav svog života u jednoj i kucu u drugoj ruci, ima li šta lepše?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/cover images

Pročitajte još

Najnovije vesti