Vraća se Dinastija

Vraća se Dinastija

Autor: | 01/10/2016

0


Za “Dinastiju”, kultnu seriju osamdesetih, čuli su i oni koji nikad nisu odgledali nijednu epizodu, niti su uopšte bili rođeni u vreme kada se popularna sapunica prikazivala.

I svi znaju za nežnu Kristl i opasnu Aleksis, za Blejka Karingtona i njegovu decu, i naravno – za silne spletke koje su se odvijale u krugu velike porodice.

Otac serije, producent Aron Speling, nije više među živima, ali su zato autori popularne “Tračare”, Džoš Švarc i Stefani Sevidž, odlučili da naprave nastavak, uvereni da će to biti sjajan TV potez.

Udružili su snage sa scenaristima “Dinastije”, sad već vremešnim bračnim parom Ričardom i Ester Šapiro, a podršku projektu već je pružio kanal CBS.

I nova “Dinastija” pratiće dogodovštine dve bogate američke porodice, klanove Karington i Kolbi, koji pokušavaju da održe kontrolu nad svojom imovinom, ali i naslednicima. Sve će se vrteti oko Blejkove kćerke Felon i njene maćehe Kristl.

Nije poznato kome su namenjene glavne uloge i ko bi u novom milenijumu mogao da zameni sjajnu Džoan Kolins, Lindu Evans, Heder Loklir i ostale glumce koji su se proslavili zahvaljujući čuvenoj seriji, stvorivši od nje svojevrsni fenomen pop kulture.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Promo
Tagovi: dinastija

Pročitajte još

Najnovije vesti