Viktor Troicki najzad je sreo onu pravu: Aleksandra i ja smo zaljubljeni i srećan sam što je rekla “da”

Viktor Troicki najzad je sreo onu pravu: Aleksandra i ja smo zaljubljeni i srećan sam što je rekla “da”

Autor: | 20/09/2016

0

Posle emotivnog lutanja, jedan od naših najuspešnijih tenisera Viktor Troicki najzad je sreo onu pravu. Posle godinu i po dana veze, tokom nedavnog učešća na grend slem turniru “US Open” u Njujorku, uspešni sportista zaprosio je svoju izabranicu, manekenku Aleksandru Đorđević. Kao što detalje svoje veze drže daleko od očiju javnosti, i ovaj događaj odigrao se u intimnoj atmosferi, bez svedoka. Iako u javnosti nerado komentariše događaje iz privatnog života, tridesetogodišnji Beograđanin ekskluzivno za “Hello!” otkriva kako se odlučio na jedan od najodvažnijih koraka u svom životu.
- Aleksandra i ja smo zaljubljeni, lepo nam je i uživamo u našoj ljubavi. Veridba je bila logičan korak u našem odnosu i srećan sam što je rekla “da” - zadovoljno kaže Viktor, koji će sa svojom izabranicom uskoro stati pred oltar.
- Nismo još zakazali venčanje, ali će sigurno biti do kraja ove godine. Teniska sezona završava se početkom novembra, pa ćemo se posle toga posvetiti organizaciji slavlja, koje će najverovatnije biti u Beogradu. To je sve što sada mogu da kažem - iskren je uspešni sportista, koji nije imao pomoć u odabiru vereničkog prstena.

A šta je Viktor još otkrio o sebi i Aleksandri možete pročitati u najnovijem broju Hello! magazina koji je od 19. septembra u prodaji!

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić hello/arhiva
Tagovi: viktor troicki

Pročitajte još

Najnovije vesti