Doktori su se zavetovali da će čuvati tajnu: Procureli detalji porođaja Kejt Midlton

Doktori su se zavetovali da će čuvati tajnu: Procureli detalji porođaja Kejt Midlton

Autor: | 25/05/2016

0

Porođaj je velika stvar za svaku ženu, ali kada je u pitanju rođenje budućeg princa, onda je to ogromna stvar za celo kraljevstvo.

Zbog toga je tim od 23 medicinska radnika bio dostupan tokom 24h, sedam dana u nedelji tokom tri cela meseca kada se rađao princ Džordž 2013. godine i princeza Šarlot 2015. godine, prenosi Daily Mail.

- Bio sam zamena za doktora koji je porodio vojvotkinju. Tokom samog porođaja bili smo u pripravnosti, odmah u drugoj prostoriji. Tri meseca bili smo u pripravnosti. Nikad nismo znali kada će nas pozvati. Morali smo biti dostupni stalno. Ukoliko smo na primer, bili na nekoj zabavi, morali smo kod sebe imati telefon i ključeve i naravno alkohol nismo smeli da konzumiramo tokom ta tri meseca - rekao je profesor Tiong Ghee Teoh.

Tim od 23 člana činili su dva akušera, tri babice, tri anesteziologa, četiri hirurga, dve medicinske sestre osposobljene za negu beba i nekoliko menadžera, prenosi stil.kurir.rs.

- Nas dvadeset se redovno sastajalo tokom ta tri meseca kako bismo razradili strategiju za svaku moguću situaciju - dodao je dr Brej.

- Morali smo da imamo veliki tim ljudi, kako bismo izbegli opasne situacije. Svi su se zavetovali na ćutnju! - rekao je doktor Teoh.

- Najvažnije je bilo to što je vojvotkinja bila vitalna, mlada žena. To je olakšalo porođaj. I na kraju dana kada se rodi zdravo i srećno dete, naš posao je da ga predamo zdravoj i srećnoj majci i naravno, to se dogodilo.

Na pitanje novinara kada će na svet da dođe kraljevska beba broj tri, doktor se nasmejao i odgovorio:

To je pitanje za milion dolara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages
Tagovi: Kejt Midlton

Pročitajte još