Borba i dalje traje: Dr. Luk tražio Kešine medicinske nalaze

Borba i dalje traje: Dr. Luk tražio Kešine medicinske nalaze

Autor: | 13/05/2016

0

Svi nervozno čekamo da Keša konačno dočeka prevednu presudu nakon duge bitke na sudu sa bivšim producentom Dr. Lukom.
Dr. Luk ju je navodno seksualno zlostavljao. Keša ga je optužila za "psihičku, emotivnu i seksualnu traumu" i zahtevala pravnu borbu da se raskine ugovor sa Sonijem.

Nažalost, bila je neuspešna i tužba je odbačena. Dr. Luk ne preuzima odgovornost za ove optužbe, i borba i dalje traje. On je u utorak zahtevao da budu objavljeni Kešini medicinski nalazi.

On tvrdi da se njenih privilegija terapija-pacijent "nedvosmisleno odreći" kada ga je optužila za zlostavljanje. Keša i njeni branioci su izjavili da bi to bilo kršenje privilegije zaštite "najintimnijih misli i osećanja osobe".

Oni na Menhetnu čekaju sudiju koji će dati konačnu presudu, ali to znači veliku stvar za žrtve silovanja i sekusalno zlostavljanje, kako bi privatnost terapija bila ozbiljno ugrožena u budućnosti.

Tokom ovih teških trenutaka za nju, Keša je dobijala podršku mnogih slavnih ličnosti. Nadamo se da će se to nastaviti uz novi ugovor za snimanje.

Keša i dalje vredno radi. Trenutno se sprema za nastup na Billboard Music Awards gde planira da aludira na događaje sa Dr. Lukom. A  možda čak prikaže i njegove fotografije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: dr luk kesa

Pročitajte još

Najnovije vesti