Ana Pendić-Radoš: Sebi sam lepa kada drugima nisam

Ana Pendić-Radoš: Sebi sam lepa kada drugima nisam

Autor: | 05/05/2016

0

Ana Pendić-Radoš komentarisala je svoje modne kombinacije, one koje voli privatno da obuče, i one koje nikada ne bi nosila, i rekla kako u nekim trenucima ne doživljava sebe kao lepoticu.

- Posle 20 godina u modi definitivno ne postoji nešto što ne bih obukla, s obzirom da sam sve već probala, na toliko revija, i sve ono što sam rekla da nikada ne bih morala sam da nosim silom prilika, tako da nemam tu vrstu sujete.

Kada pogleda fotografije od pre 10 godina, Ana se bi kaže:

- Ja sebi nikako nisam bila lepa - lepa. Nemam tu vrstu fascinacije sobom. Ja sam sebi lepa u nekim trenucima kada drugim ljudima nisam, ja sam sebi lepa ujutro kad ustanem, i uglavnom, kada dobijem kompliment od nekog, to je trenutak kada ja sebi nisam lepa, jer sam tada uglavnom prešminkana, i nešto što ja sebi nisam kada se vidim u ličnoj karti. Ja sam sebi i dalje ono što sam u ličnoj karti, bez mnogo šminke.

Pošto je Ana i bez štikli prilično visoka, evo šta ona kaže, da li je problem da nađe garderobu ili da obuje štikle jer će biti previsoka.

- Nemam uopšte problem sa štiklama, obožavam ih, stalno ih nosim, i navikla sam da su nekako iznad svih, što nekad i nije tako loše jer sve bolje vidim. Privatno, naravno, manje nosim štikle, ali ja uživam na štiklama, i dobro se osećam, i nikada nisam imala problem sa tim. Što se garderobe tiče tačno znam koji mi brendovi dobro stoje. Najproblematičnija su, naravno, odela, dužina rukava i dužina nogavica, a sve ostalo može da se nađe i za nas visoke - zaključila je Ana.

Komentari (0)

Loading
, Foto:arhiva Hello! hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti