Serija u kojoj briljira Saša Aleksander završava se posle sedme sezone

Serija u kojoj briljira Saša Aleksander završava se posle sedme sezone

Autor: | 16/02/2016

0


Luckasta detektivka Džejn Rizoli i simpatična forenzičarka Mora Ajls sledeće godine odlaze u penziju.

Tako su odlučili direktori televizije TNT, na kojoj se poslednje decenije prikazuju najpopularnije serije u Americi.

A među one najgledanije svakako spada i komična krimi priča „Rizoli i Ajls“, snimljena prema bestselerima Tes Geritsen, i u kojoj glavne junakinje tumače Endži Harmon i naša Saša Aleksander.


Šesta sezona nastavlja se večeras, posle neočekivanog zapleta u epizodi prikazanoj u oktobru, a, kako najavljuju autori serije, iznenađenja koja očekuju gledaoce neće biti nimalo naivna.

Snimanje sedme sezone počelo je ovih dana, a ni Saša ni Endži, koje su u međuvremenu postale bliske prijateljice, nisu baš srećne što se popularnoj franšizi bliži kraj, naročito zbog činjenice da gledanost ne opada, već raste sa svakom novom epizodom.

- Zaista uživamo na snimanju. Svakog dana se dogodi neka smešna situacija koja često ume da razbije ozbiljne teme kojima se bavimo u seriji. Ne znam kako će se priča dalje odvijati, jer nam rediteljka ne dozvoljava da provirimo u scenarija narednih epizoda, to je strogo poverljivo. Uglavnom, znam da će se koleginica Rizoli uskoro suočiti sa najvećim izazovom do sada – otkriva Saša Aleksander.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/Splash, Promo