Otkrivanja: Jednostavna, ženska svevremena priča o samospoznaji

Otkrivanja: Jednostavna, ženska svevremena priča o samospoznaji

Autor: | 14/02/2016

0

U moru velikih tema, velikih ljubavi i nedoumica kao malo osveženje dolazi roman "Otkrivanja" spisateljice Sanje Bogetić koji donosi jednostavnu, savremenu-svevremenu priča, o otkrivanju samog sebe i onoga što nosi suočavanje.

Priča je ispisana kroz likove tri junakinje koje nošene emocijama zajedno traže smisao i veruju da je u prijateljstvu moć.

Prijateljice uočavaju zablude i greške ali prevazilaze ih novootkivenim snagama, sa namerom da pokažu kako je vredan jedino život ispunjen ljubavlju, iako ona nekad zna da guši, sputava i vara.

Ovaj roman prvenac pesnikinje Sanje Bogetić, se lako čita, dugo pamti, a iskreno savetuje: otkrij i sledi svoj put.

- Ovo je jedna od onih priča koje prepričavate uz kafu sa prijateljicom ali je brzo i zaboravite za razliku od aktera iste. Prve ljubavi, razvodi, borba sa demonima koji imaju naše oči i usne - kaže autorka Sanja Bogetić.

- Knjiga ističe značaj samospoznaje, iskrenog prijateljstva, porodice koja jeste najvažnija a na kraju ali i pre svega ljubavi prema životu i veri da bolje sutra ipak postoji. Iako je za mnoge lakše živeti po navici, ne udubljivati se u svoj odraz u ogledalu i glumiti jakom šminkom i skupom garderobom da smo dobro. Ipak, najteže je ali i najlepše otkriti sebe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: kultura

Pročitajte još

Najnovije vesti