Jovana Nikolić: Ne smeta mi što me prepoznaju kao suprugu Marka Miškovića

Jovana Nikolić: Ne smeta mi što me prepoznaju kao suprugu Marka Miškovića

Autor: | 01/02/2016

0


Pevačica Jovana Nikolić je osim po muzičkoj karijeri poznata i kao supruga Marka Miškovića, sina jednog od najbogatijih Srba, Miroslava.

Iako je mnogi prepoznaju prvo kao suprugu a tek kao pevačicu Jovano to ne smeta.

- Ne smeta mi jer je to deo mog života. Ali, ipak nastojim da se svojim glasom izdignem iznad takvih epiteta i rodbinskih veza. Imam utisak da to pitanje postaje pase i zadovoljna sam zbog toga.

Jovana je priznala i da joj je rođenje kćerkice promenilo život kao i da planira još dece

- Mislim da sam s godinama dosta sazrela, ali sam i dalje večito dete. Rođenjem Antonine ceo život mi se promenio i sada ima smisao. Nekada se zapitam šta li sam radila ranije bez nje, pošto sam taj pređašnji život nekako zaboravila. Ona je centar mog sveta. Naravno da planiramo, a već je i ona sama počela da pita za batu ili seku i mi našem detetu, kao i svi roditelji, ispunjavamo sve realne želje - kaže Jovana i poručuje da ne mari puno za tračeve:

- Živim jedan normalan porodični život sa ranim ustajanjem i ranim odlaskom u krevet sa svim dnevnim aktivnostima koje idu uz muža i dete. Nikada nisam davala povoda za tračeve, ali i kada ih ima dočekujem iz uz osmeh i kaficu.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: Jovana Nikolić

Pročitajte još

Najnovije vesti