Lepa Brena i Nataša Bekvalac: Ovaj svet je previše grub za nežne žene kakve smo nas dve

Lepa Brena i Nataša Bekvalac: Ovaj svet je previše grub za nežne žene kakve smo nas dve

Autor: | 14/01/2016

0

Dom Živojinovića uvek je otvoren za drage ljude, koje Brena s mnogo radosti ugosti. Nedavno joj je u poseti bila i pop pevačica Nataša Bekvalac, što je bila odlična prilika da razmene lepe želje i jedna o drugoj iznesu svoje utiske.
Popularna Novosađanka bila je veoma uzbuđena zbog susreta u domu svoje omiljene pevačice još dok je bila devojčica.
- Moje zadovoljstvo je veliko zbog ovog fotografisanja sa Lepom Brenom, koja mi je idol od detinjstva. Bila sam pred srčanim udarom, jer snovi se definitivno ostvaruju. Divila sam joj se još kao klinka i među prvima sam imala lutku Lepa Brena - kaže novosadska lepotica, kojoj je na divne reči Brena uzvratila istom merom.

- Drago mi je ako sam nekom zvezda vodilja i neko koga prate. Svi mi koji se bavimo ovom profesijom volimo da budemo dobar uzor nekome, pre svega svojoj deci. Natašu znam još iz perioda kada je bila slatka mala devojčica. Moja porodica je obožava, naročito sinovi, a zadržale smo i dobar komšijski odnos. Ona je prava Novosađanka, a ja sam svojevremeno živela u tom predivnom gradu. Odnose smo do danas zadržali na visokom nivou - kaže Brena, koja se takođe divi mlađoj koleginici.

- Odlično vodi svoju karijeru. Ponekad je drska i bezobrazna, što je neophodno kada ljudi pomisle da ste previše nežni, pa požele da vas povređuju. Ovaj svet je previše grub za nežne žene kakve smo Nataša i ja. Zato svaki put kažem: Svaka čast kad ona nekome nešto odbrusi - ističe legenda folk muzike.

Nataša dodaje:

- Ne volim da budem gruba i nevaspitana prema nekome jer se to nosi iz kuće, a meni kućno vaspitanje ne nalaže takve stvari. Više mi prija da na bezobrazluk odgovaram ignorisanjem. S druge strane, veliki je luksuz imati svoj stav i javno ga izneti u društvu punom predrasuda u kome vladaju mnoge norme koje niko ne poštuje. Važna mi je sreća moje okoline i moje porodice i za nas vladaju isključivo naša pravila.

Inače, Nataša i Brena su Vage, a one su specifičan znak. "Nama je poenta života u ljubavi i sreći.", kaže Nataša.

Godinu za nama Nataša će pamtiti po udaji za bivšeg rukometaša Ljubu Jovanovića, koji joj je uz kćerku Hanu i porodicu najveća inspiracija.
- Godišnjicu braka nećemo obeležavati na poseban način. Otići ćemo na lepu večeru, koja se neće preterano razlikovati od naše svakodnevice. Generalno sam veoma pažljiva osoba i trudim se da takva budem svih trista šezdeset pet dana - kaže Nataša, koja se kao i suprug trudi da posao ne donosi kući.

- Osnovni sastojak sreće je mir koji imam pored Ljube. On i ja se na različitim frontovima borimo potpuno sami kada je reč o poslu. Ali, najvažnije mi je da, kada dođem u svoju kuću i u svoja četiri zida, tu vladaju mir i stabilnost. To je predispozicija da dobro funkcionišem na drugim poljima. To mi je polazni životni pokretač i emotivni mir ne nadoknađujem zadovoljstvima u poslu - zaključuje pop zvezda.

 

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Miloš Nadaždin

Pročitajte još

Najnovije vesti