Podsećanje na bebi bum 2015.

Podsećanje na bebi bum 2015.

Autor: | 12/01/2016

0


Rode su baš bile vredne u upravo završenoj godini, pa je tako i industrija zabave doživela pravi bebi bum. Prvih nekoliko meseci novopečeni roditelji gotovo da nemaju vremena ni za šta drugo osim da se danonoćno bave mini-igračkama koje su doneli na svet.

Jasno je zbog čega obožavaju da pričaju o svojim bebama, ali i da ponosno pokazuju njihove prve fotografije, posebno u eri sveprisutnih društvenih mreža i brojnih pratilaca koji takve vesti jedva čekaju.

“Sezonu” je otvorila Liv Tajler, kada je u februaru na svet donela malog Sejlora. Lepa glumica je u srećnoj vezi sa menadžerom Dejvom Gardnerom, ima sina Majla iz prethodnog braka, ali, za razliku od mnogih koleginica, nije žurila da novu bebu predstavi javnosti.

S druge strane, Kim Kardašijan i Kanje Vest obaveštavali su nas o svakom satu njene trudnoće, pa je malo nedostajalo da uživo prisustvujemo porođaju popularne starlete. Najveći šok ipak je bilo ime koje je dobio novi član klana Kardašijan-Vest. Ni manje, ni više, nego - Svetac.

Roditelji su postali i Lejton Mister, Benedikt “Šerlok Holms” Kamberbeč, Keri Andervud, dok se Džad Lou peti put upisao na ovu veselu listu.

Džastin Timberlejk i Džesika Bil u maju su dobili sina Sajlasa, a istog meseca mama je postala i britanska filmska diva Kira Najtli, koja je već u porodilištu izjavila da joj je mala Idi promenila sve dotadašnje poglede na život.

Standardni reprezentativac prvaka sveta Španije Žerar Pike odlično se snalazi kao tata, hvali se njegova životna saputnica, pop zvezda Šakira. Njih dvoje su malom Milanu u februaru poklonili brata kome su dali ime Saša.

Mila Jovović i britanski reditelj Pol Anderson u aprilu su dobili drugu kćerku, Dašijel.


Da najsnažniji ljudi često imaju i najveće srce po ko zna koji put je dokazao Dvejn “Rok” Džonson. Holivudski akcioni heroj, poznat po tonama mišića, filmovima punim adrenalina i humanitarnom radu sa najmlađima, objavio je dirljivu poruku u duhu predstojećih praznika, a fotografija na kojoj nežno drži tek rođenu kćerku Jasmin sve je raznežila.

Od miline su se rastopila srca žena svih generacija kada su videle još jednog snagatora, Vina Dizela, kako grli malu Polin, koja sada ima šest meseci.

Beba godine ipak je Šarlota od Kembridža, mala princeza koju je Ujedinjeno Kraljevstvo jedva dočekalo. Rođena je početkom maja, a mediji na Ostrvu su više većali o tome kakvo će ime dobiti nego o njenoj mami, vojvotkinji Kejt, koja je jedva izdržala prilično tešku trudnoću.

Kada je prekinula romansu sa Šonom Penom, zanosna Šarliz Teron utehu je pronašla u zagrljaju još jednog usvojenog deteta, devojčice koju je nazvala Avgust, po mesecu kada je stigla u njen dom.

Letos se i Lusi Liu ostvarila u ulozi majke kada joj je sina Rokvela na svet donela surogat majka. Pred sam kraj godine, ljubimica celog Holivuda Sandra Bulok obelodanila je da je posle dečaka Luisa usvojila i troipogodišnju Lajlu, koja je do tada živela u hraniteljskoj porodici.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Getty/Splash, Instagram, Twitter
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti