Danijela Karić Martać: Sa decom se vraćam u London

Danijela Karić Martać: Sa decom se vraćam u London

Autor: | 04/01/2016

0

Osmeh je zaštitni znak pevačice Danijele Karić Martać, a u takvom pozitivnom duhu, u dogovoru sa suprugom Nikolom Martaćem s kojim bračnu harmoniju zasniva na uzajamnoj podršci, ona vaspitava sina Filipa i ćerku Moniku.

Danijela sa mnogo ljubavi i pažnje posvećena je svojoj porodici. Ova ponosna majka ističe da u poslednje vreme ima mnogo obaveza, ali najvažnije joj je da provodi kvalitetno vreme sa svojom decom.

- Veoma sam aktivna tokom poslednjih nekoliko meseci, još od septembra kada je počela školska godina. Mislila sam da će jurnjava ubrzo prestati, ali nije, samo se nastavlja i potrajaće, po svemu sudeći, sve do novogodišnje euforije. Imam mnogo poslovnih, ali i porodičnih obaveza, ali prija mi takav raspored. Shvatila sam da ne znam drugačije da funkcionišem. Ne stižem ni da se viđam sa drugaricama, pa moraju da me bukiraju unapred – u jednom dahu priča Danijela ostavljajući utisak da je preko noći odrasla i od stidljive dvojčice postala raskošna žena koja neguje porodične vrednosti.

- Filip će sledeće godine u aprilu napuniti osam, a Monika šest godina. On ide u drugi razred, dok je ona još u predškolskom, vidi se da su porasli. Ćerkica već sada ume da računa i broji. Kada mi konstatujemo da je Filip nešto lepo naučio, ona želi da bude isto takva. Tata je zadužen za Filipa jer idu zajedno na fudbal i muške aktivnosti, a Monika i ja smo stalno zajedno. Pored plesa, pohađa časove klavira i pevanja.

Danijela je odrasla uz mnogobrojnu porodicu Karić i navikla je da se svakodnevno viđa sa svojim rođacima. Ipak, u poslednje vreme na brojnim gradskim dešavanjima pojavljuje se bez supruga Nikole, ali i to je uz osmeh na licu objasnila.

- On ne voli da se eksponira i oduvek je bio takav. Uvek sam ga terala da idem sa mnom, ali shvatila sam to i počela da poštujem njegov stav. Ne valja ništa raditi na silu, kada hoće OK, ali i kada neće – pokušavam da to razumem. Samo neka on bude zadovoljan – priča Danijela koja je skoro celu deceniju u braku sa bivšim fudbalerom.

- Tajna naše zajednice jeste u balansu, ali na kraju dana sigurno je i taj neki kompromis veoma bitan. Važno je da se ljudi podržavaju i brak jedino tako može da se uspe. Potičemo iz drugačijih porodica i njemu je to uvek bilo malo teže.

Od kada se pre šest godina preselila u Beograd, Danijela je potpuno promenila način života jer je do tada živela u Londonu. U početku nije ni verovala da će se toliko zadržati u srpskoj prestonici, ali i dalje razmišlja da se vrati u Englesku.

- Kada sam došla, bilo mi je teško da se priviknem jer ni u snu nisam mislila da ću ovde živeti. Ranije sam bila u Moskvi i Londonu, ali mislim da ću se ipak vratiti u Britaniju jer su moja deca tamo rođena. Oboje me pitaju kada ćemo krenuti, u Londonu sam provela više od 20 godina i verujem da ćemo se u njega vratiti zbog njihovog studiranja – iskrena je Danijela i dodaje da još ne razmišlja o trećem detetu.

- Za sada ne planiram proširenje porodice. Sreća je što sam mlada pa o tome mogu da razmišljam i kasnije. Sada mi je sve savršeno, imam sina i ćerku, sve je kako treba. Bolje da kažem Nikad ne reci nikad, da me život ne bi demantovao. Moj najstariji brat ima šestoro dece i to je divno. Ipak, u današnje vreme sve je tako brzo i teško deci možete maksimalno da se posvetite. Bilo bi sebično da rodim dete i ne posvetim mu se koliko treba – zaključuje Danijela koja ovih dana planira gde će sa sinom i ćerkom provesti zimski raspust.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još