Da li su Madona i Šon Pen na dobrom putu da obnove romansu?

Da li su Madona i Šon Pen na dobrom putu da obnove romansu?

Autor: | 29/12/2015

0

Bio je to buran brak, pun teških reči, a kako se pričalo, i teških ruku. Madona i Šon Pen činili su jedan od najpopularnijih parova osamdesetih, ali razlike u karakterima i „nepomirljive suprotnosti“ nisu im dozvolile da opstanu zajedno. Čak je u više navrata morala da interveniše i policija kako se do kraja ne bi pobili.

Ipak, i pored svih nesuglasica, kraljica popa i slavni glumac do danas su ostali najbolji prijatelji. Čini se da je proteklih meseci to prijateljstvo intenzivnije nego ikad, posebno otkako je oskarovac raskinuo sa Šarliz Teron, a Madona ušla u žestoke borbe sa bivšim mužem Gajem Ričijem oko starateljstva nad sinom.

Madonin brat Kristofer Čikone često ističe da je Pen ljubav njenog života i da nikad nije prestala da ga voli. S druge strane, glumac je često prati na koncertima, a na nedavni u Njujorku poveo je i kćerku koju je dobio u braku sa Robin Rajt i upoznao je sa bivšom ženom. Madona se tom prilikom na sceni našalila:

- Pre tridesetak godina nikako mu se nije dopadalo što nosim kratke kostime koji su previše otkrivali. Ali, nedavno mi je priznao da je konačno počeo da ceni moju umetnost – rekla je pop zvezda.

Ovog vikenda Madona i Šon primećeni su u jednom baru u Santa Moniki. Danas su oboje ostvareni ljudi, zreliji i mirniji, i možda zaista imaju nameru da toj velikoj ljubavi pruže novu šansu.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/getty
Tagovi: madona šon pen

Pročitajte još

Najnovije vesti