4 jabuke, isečene na što tanje kriške i po želji oljuštene
1/2 šolje smeđeg šećera
kašičica cimeta
1/4 kašičice muskatnog oraščića
2 kašike vode
kašika putera
Priprema:
1. U kesu stavite isečene jabuke, šećer, cimet i muskatni oraščić, zavežite je i dobro promešajte sve sastojke.
2. U pliću šerpu ili tiganj stavite mešavinu iz kese, vodu i puter i kuvajte povremeno mešajući na umerenoj temperaturi oko 8-10 minuta, dok jabuke ne omekšaju.
Pročitajte još
Nikada niste pravili vatrena jaja? Jednostavnije je nego što mislite, samo pratite recept
Da, dobro ste pročitali – vatrena jaja. Jedna vrlo zabavna, ali i ukusna ideja. Uostalom, pogledajte ove neodoljive fotografije
26/04/2024
Saznajte višeZlatna jaja privlače sreću i bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače bogatstvo
25/04/2024
Saznajte višeOgromno dvorište sa bazenom i vila kakve nema Dedinje: Ovako Sonja i Nikola Lazetić žive na Avali
Dom Sonje i Nikole Lazetića šumski raj
24/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)