Kim Kardašijan otkriva da je trudnoća najgore životno iskustvo kroz koje prolazi i da je zabrinuta zbog težine bebe

Kim Kardašijan otkriva da je trudnoća najgore životno iskustvo kroz koje prolazi i da je zabrinuta zbog težine bebe

Autor: | 16/11/2015

0

 

Od kada je svetu objavila da su joj molitve uslišene i da sa suprugom Kanjeom Vestom očekuje drugo dete, Kim Kardašijan je otvoreno pričala o svemu kroz šta prolazi. Iskrenost, koju je pokazala tokom osam meseci trudnoće, oduševila je njene fanove širom sveta. Otkrila je da je zatrudnela metodom vantelesne oplodnje i da je to čudo, jer su joj doktori rekli da su male šanse da u tome uspe. Čak je u jednom intervjuu priznala da je sa suprugom umela da upražnjava seks i "nekoliko stotina puta u toku dana", kako bi im se ispunila želja da kćerki Nort Vest podare brata ili sestru.

Otvoreno je pričala o mukama kroz koje je prolazila tokom ove trudnoće, budući da joj je do porođaja ostalo mesec dana, naglašavajući da ne voli drugo stanje. Tridesetpetogodišnja televizijska zvezda u ovoj trudnoći, za razliku od prve, ne pati od preeklampsije, stanja poznatog po oticanju svih delova tela usled nakupljanja vode. Ipak, planetarno popularna Amerikanka, umesto preeklampsije, za koju je rekla da su velike šanse da joj se ponovi i do kraja trudnoće, bori se sa ozbiljnijim zdravstvenim stanjem. Kim pati od placenta akreta, kako se u medicini naziva stanje u kome posteljica urasta preduboko u zid materice.

- Ne znam zbog čega ne volim drugo stanje i sve što ono nosi kao druge žene koje uživaju u tome. Možda zbog povraćanja, užasnih bolova u leđima i apsolutno groznog osećaja koje izaziva neprestano širenje mog tela. Ništa mi ne stoji od garderobe i sve vreme se osećam kao da nisam u svojoj koži. Teško je to objasniti. Takođe, ne osećam se seksi, već vrlo nesigurno. Jednostavno, osećam se debelo - otkrila je najpoznatija pripadnica klana Kardašijanovih u trideset četvrtoj nedelji trudnoće sa dvadeset četiri kilograma viška do sada.

Ostatak intrigantne priče o Kim Kardašijan pronađite u novom Hello! koji je u prodaji od 16.novembra

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!
Tagovi: kim kardašijan

Pročitajte još

Najnovije vesti