Kevi Spejsi se u velikom stilu vraća na velike ekrane

Kevi Spejsi se u velikom stilu vraća na velike ekrane

Autor: | 05/11/2015

0


Poznati glumac Kevin Spejsi koji više nego dobro igra u seriji “House of Cards”, odučio je da se vrati malo i u bioskope.

Kako prenosi Empire Online, Spejsi se pridružio ekipama dva filma. Prvi je “Baby Driver”, a drugi “The Billionaire Boys Club”. Interesantna stvar je što u oba ostvarenja igra i Ansel Elgort. Očigledno je da Kevin Spejsi želi da sarađuje sa ovim mladim glumcem.


Da se podsetimo radnje filma “Baby Driver” u režiji Edgara Rajta. To je priča koja govori o mladom vozaču za begstvo. On ima problema sa sluhom i najbolje radi posao uz pomoć svoje muzike. Međutim, kada ga posao za šefa kriminalne organizacije (Džejmi Foks) uvali u probleme, moraće da nađe način da spase svoj i život devojke koju voli. U filmu će osim Foksa, Elgorta i Spejsija igrati i Džon Hem i Lili Džejms.

Produkcija bi trebalo da počne u prvim mesecima sledeće godine.

Što se drugog projekta tiče, “Billionaire Boys Club”, Ansel Elgort igra uz Tarona Edžertona glavnu ulogu. To je priča o Džou Hantu, koji je svojim investicijama postao veoma bogat. Međutim, kada se njegova ‘kuća od karata’ sruši, on ubija jednog od investitora, Rona Levina. Priča se da je Kevin Spejsi zainteresovan upravo za ovu ulogu.

Naravno, sve je još u fazi pregovora. Za to vreme očekuju se projekti “Elvis & Nixon” i “Nine Lives”, kao i animirano ostvarenje DreamWorks Animation-a, “Boss Baby”. Kevin Spejsi je veoma zauzet čovek, ali izgleda da nekako sve stigne da uradi i to vrlo dobro.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: film kevin spejsi

Pročitajte još

Najnovije vesti