Ekskluzivno za "Hello!" - Melina Džinović: Šeron Stoun mi je otkrila svoju intimu

Ekskluzivno za "Hello!" - Melina Džinović: Šeron Stoun mi je otkrila svoju intimu

Autor: | 28/09/2015

0

Melina Džinović ostvarila je san mnogih ovdašnjih, ali i svetskih dizajnera - počela je da kreira za jednu istinsku holivudsku divu i veliku planetarnu zvezdu. Poverenje beogradskoj kreatorki ukazala je - Šeron Stoun lično. Čuvena glumica zaljubila se u njene modele čim je u julu isprobala prvu haljinu, i to po preporuci bliskog prijatelja i brend menadžera Klifa Loftina.

Sve je počelo prošle godine, nakon uspešne revije Melininog brenda “Hamel” na “Nedelji mode” u Majamiju. Tada je upoznala Loftina, kojem su se kreacije veoma dopale, pa ih je ubrzo predstavio filmskoj ikoni. Šeron se toliko oduševila, da je istog časa pozvala Melinu i dogovorila se da sa kolekcijom dođe u Los Anđeles. Glumica, koja nije mogla da veruje da se kreatorka pred njom pojavila za bukvalno dva dana, tom prilikom uzela je čak dvanaest haljina, i u poslednje vreme se samo u njima pojavljuje na glamuroznim događajima.

Nedugo posle toga, u Milanu se Šeron ponovo srela sa Melinom, koja joj je donela nekoliko novih modela, a upoznala je i njenog supruga Harisa Džinovića.

- U Milanu smo proveli tri predivna dana. Kako je Šeron insistirala da upozna Harisa, zajedno smo otputovali. Ona je tamo bila sa dve bliske prijateljice, inače jako zanimljive i ostvarene žene. Tu je, naravno, bio i već pomenuti zet koji je u međuvremenu postao jako blizak sa Harisom, a iznenadilo me je što je na Brusovo pitanje da li može da čuje neku njegovu pesmu, Šeron hitro na svom telefonu pustila snimak sa “Jutjuba” na kom Haris peva “Shoot Down The Moon”, Eltona Džona. Kako Hari čak i na ljude koji nisu sa našeg govornog područja ostavlja utisak moćne, harizmatične osobe, tako je, naravno, i Šeron konstatovala da sam odlično odabrala muža.

Ekskluzivne fotografije svetske zvezde i Meline i Harisa Džinovića, kao i intigantni intervju poražite u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od ponedeljka 28. septembra!

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!

Pročitajte još

Najnovije vesti