Kristina Bekvalac: Druga zvanična šansa za ljubav

Kristina Bekvalac: Druga zvanična šansa za ljubav

Autor: | 18/09/2015

0

 

Idiličnu romansu i iskrenu ljubav koja ih je prvi put spojila još početkom 2007, modna kretaorka i stilistkinja Kristina Bekvalac i veb dizajner Ivo Martinović po drugi put krunisali su brakom. I dok su prvi brak sklopili na "Salašu 137" u Čeneju, u prilično tradicionalnim okvirima, drugi put su se venčali u Sali matičara na Trgu mladenaca u Železničkoj ulici u Novom Sadu. Po nevestinom stajlingu koji je upotpunila crnim pantalonama i tunikom u istoj boji, vidi se da je ovoga put reč o prilično nekonvencionalnom sklapanju građanskog braka, kome su prisustvovali samo najbliži članovi porodica Bekvalac i Martinović, uključujući i njihovu kćerku Petru, koja je imala dva razloga za slavlje - venčanje roditelja i polazak u prvi razred osnovne škole. Mlađa sestra pop zvezde Nataše Bekvalac, koja je na prvom sklapanju braka za istog muža nosila venčanicu Vere Vang, i njen suprug, i, kako se ispostavilo, životni saputnik uspeli su da još jedan "najlepši dan" u životu organizuju baš onako kako su oduvek i maštali, prisećajući se pri tom prvog sklapanja braka koje baš i nije bilo po njihovom, ali jeste po ukusu njihovog tadašnjeg okruženja.

- Dragi mladenci, drugi put vas venčavam, ali treći put neću - nasmejala je matičarka prisutne na Kristininom venčanju.

Nevesta je za magazin "Hello!" prokomentarisala ponovnu udaju za bivšeg supruga Iva, oca njene kćerke:

- Tačno ovoliko vremena trebalo nam je da sazrimo i da shvatimo smo sve troje kompletno srećni samo kad smo porodica, samo kad smo zajedno.

Ivo i Kristina prvi put su sklopili brak 2008, a razveli se godinu dana kasnije. Potom su se više puta mirili i raskidali, ali su uvek bili u odličnim odnosima, pre svega zarad sreće njihove naslednice Petre. "Zet povratnik" u porodicu Bekvalac sarađivao je i sa svastikom Natašom, radeći joj odlične fotografije, čak i u vreme prekinutog emotivnog odnosa sa Kristinom. To ukazuje na činjenicu da je najmlađa kćerka novog trenera OFK Beograd, Dragoljuba Bekvalca, vrsni profesionalac, ali i da ne kalkuliše emocijama ni u poslu ni u privatnom životu već iz svake situacije izvlači ono što je najbolje za nju i njenu porodicu. Ostalo je, međutim, nejasno da li je Kristina zamerila suprugu svoje sestre Nataše, rukometašu Ljubi Jovanoviću izostanak sa venčane ceremonije budući da je, kada se udavala prvi put, izričito zahtevala da njen tadašnji zet Danilo Ikodinović prisustvuje venčanju. Podršku joj je, međutim, osim rođenih sestara Nataše i Dragane i sestara od tetke Jelene i Tanje, na drugom venčanju pružila i sestričina Hana, koja je i na prvom tetkinom venčanju bila kraljica plesnog podijuma.

- Nikada ne bih oprostila Dači da nije došao na tako važnu ceremoniju u mom životu. Čak sam planirala da me on odvede do oltara, jer je moj tata trebalo da završava neke obaveze u vreme venčanja - rekla je posle sklapanja prvog braka sve cenjenija dizajnerka, koja je i prvi put sklopila samo građanski brak. Ovog puta, međutim, nije htela opširnije da govori o venčanju kako uplitanje javnosti u njene obnovljene bračne zavete ne bi kvarilo njenu sreću.

- Ivo i ja planiramo da u narednom periodu organizujemo i crkveno venčanje, čime ćemo za nekoliko godina osvežiti našu ljubav - rekla je Kristina po izgovaranju prvog sudbonosnog "da". Velika je verovatnoća da će Kristina javnost iznenaditi ostvarivanjem prvobitne ideje sada kada sa suprugom već ima i odraslu kćerku, kojoj bi venčanje roditelja u crkvi bilo i te kako zanimljiva prigoda, kao što je sve iznenadila ponovnim venčanjem za bivšeg supruga i oca svog deteta.

 

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Dragan Predić

Pročitajte još

Najnovije vesti