Sastojci
1/2 šolje putera
1 glavica iseckanog brokolija
4 konzerve pileće čorbe
1 manji komad kačkavalja, iseckan na kockice
2 šolje mleka
1 kašika belog luka u prahu
2/3 šolje kukuruznog skroba
1 šolja vode
Priprema
1. U loncu, istopite puter na srednje jakoj vatri. Pržite luk na puteru dok ne omekša. Zatim ubacite brokoli i prelijte pilećom supom iz konzerve. kuvajte dok brokoli ne omekša 10 - 15 minuta.
2. Smanjite temperaturu i ubacite kockice sira da se istope. Pomešajte mleko sa belim lukom u prahu i sve to dodajte u prethodnu smesu.
3. U maloj posudi, promešajte kukuruzni skrob u vodi dok se ne rastvori. Umešajte u supu i kuvajte mešajući često dok se ne zgusne.
Pročitajte još
Nikada niste pravili vatrena jaja? Jednostavnije je nego što mislite, samo pratite recept
Da, dobro ste pročitali – vatrena jaja. Jedna vrlo zabavna, ali i ukusna ideja. Uostalom, pogledajte ove neodoljive fotografije
26/04/2024
Saznajte višeZlatna jaja privlače sreću i bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače bogatstvo
25/04/2024
Saznajte višeOgromno dvorište sa bazenom i vila kakve nema Dedinje: Ovako Sonja i Nikola Lazetić žive na Avali
Dom Sonje i Nikole Lazetića šumski raj
24/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)