Dženifer Lopez: Ne izgladnjujem se, važna je zdrava ishrana

Dženifer Lopez: Ne izgladnjujem se, važna je zdrava ishrana

Autor: | 12/09/2015

0

Mnoge dame ne mogu da shvate kako to da Dženifer Lopez i u petoj deceniji važi za jednu od najzgodnijih dama na svetskoj sceni, pa je pevačica odlučila da otkrije koja je njena tajna savršenog izgleda.

U intervjuu za časopis "People", Dženifer kaže da i pored 20 godina bavljenja plesom, i dalje veoma vodi računa o ishrani, a da je i sa godinama naučila šta njenom organizmu najviše prija.

- Ne izglednjujem sebe. Sa godinama sam naučila da je zdarva ishrana jako važna, kao i zdrav način života - kaže Džej Lo i dodaje da je jedan od trikova kojima se služi sveža užina, koja najčešće podrazumeva sveže voće i povrće.

Dan počinje smutijem, a ovo je jedan od njenih najomiljenijih recepata:

3/4 šolje jagoda, 1/4 šolje borovnica, 1/4 šolje malina, 1/4 šolje grčkog jogurta, 1/4 kašičica cimeta, 1/4 kašike meda, 1/4 kašičice svež sok od limuna, 1/4 šolje kocki leda.

Za ručak bira salate, na primer sa keljom. Da pripremite ručak kakav jede Dženifer potrebna vam je jedna činija sitno seckanih listova kelja, 2 kašike prženih semenki bundeve, 2/3 rendanog sira, 2/3 kašike svežeg soka od limuna, 2 kašike maslinovog ulja, 1/3 luka i morska so po ukusu.a užinu najčešće pojede jabuku ili neki drugi komad svežeg voća, dok za večeru jede grliovane pileće grudi sa 1/2 šoljom dinstanog prokelja i 1/2 činije pečenog slatkog krompira sa morskom solju.

Kada poželi da se zasladi za desert najčešće kolačić sa crnom čokoladom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin

Najnovije vesti