Vladimir Mandić: Brak samo kvari ljubav

Vladimir Mandić: Brak samo kvari ljubav

Autor: | 12/08/2015

0

 

Iako je pre manje od mesec dana postao otac sina Petra, poslovne obaveze primorale su Vladimira - Vladu Mandića da otputuje u Crnu Goru, a boravak u susednoj državi iskoristio je da nekoliko dana bude sa kćerkom Sašom, koja letnji raspust provodi u Budvi.

- Uspeo sam da sa kćerkom provedem četiri dana u Budvi. Saša ceo raspust provodi na moru, a ja sam zbog posla često u tom rejonu, pa uvek nađem vremena da budem sa njom. Tamo sam otprilike svake dve nedelje i obavezno se viđamo - počinje razgovor za "Hello!" poznati sportista, koji je predah sa osmogodišnjom kćerkom iskoristio za morske "vratolomije" na budvanskoj plaži "Ploče", idealnoj za maštovite skokove u vodu. Poznati otac i njegova mezimica, koju ima iz braka sa bivšom suprugom, Novosađankom Jelenom Višekrunom, bili su nasmejani i opušteni. Vest da je dobila brata veoma je obradovala Sašu.

- Još nije videla brata, jer je pre njegovog rođenja otišla na more, a ja nisam hteo da je zbog toga dovodim u Beograd. Super je reagovala na Petrovo rođenje, ona je velika devojčica. Iako ima osam godina, zrelija je od vršnjaka i po ponašanju i po razmišljanju. Jedva čeka da vidi brata i sve je baš onako kako treba, ja sam prezadovoljan - ističe tridesetpetogodišnji Hercegovac sa beogradskom adresom, zadovoljan odnosom sa kćerkom koji je svakim danom sve čvršći.

- Valjda je normalno da su kćerke bliže sa očevima, tako da smo u sve boljim odnosima. Što je starija, sa mnom je sve otvorenija. Naravno da je bliža sa majkom, jer sa njom provodi više vremena, ali i prema meni se sve više otvara. Još je mala, tako da ima vremena, ali sam zaista srećan kako naš odnos funkcioniše.

Zabranjenih tema gotovo da nema, ali o dečacima i simpatijama ipak radije priča sa majkom.

- O simpatijama mi još ne priča, dovoljno je pametna da vidi da sam tu malo tvrd i nerazuman, pa te teme izbegava da mi poverava - kroz osmeh kaže Mandić.

Iako je do medija stigla vest da Vladimir u jednom centru za zamrzavanje matičnih ćelija novorođenčadi nije znao da navede datum rođenja majke svoga sina, on odlučno demantuje te navode.


- To su gluposti, naravno da sam znao. Znam sve o njoj, mi smo u vezi već godinu i po, živimo zajedno i imamo dete, kao da smo u braku. Ne znam kome je tako nešto palo na pamet - kaže bivši rukometaš, demantujući i navode o stajanju na "ludi kamen", uprkos želji njegove majke da se to desi što pre.

- Na mene niko ne može da utiče, a nema ni potrebe, jer sam ja veoma ozbiljan momak. Imam trideset pet godina, bavim se ozbiljnim poslovima, a privatnim životom sam prezadovoljan, tako da nema potrebe da me neko moli da se smirim, niti bilo šta slično. Brak je za mene papir i ne znači mi ništa, mislim da on samo kvari ljubav. To je moje mišljenje, a da li će se promeniti - ne znam. U suštini, ja sa Jasminom funkcionišem kao da smo u braku, super se slažemo i srećni smo, i nema potrebe da papirološki to potvrđujemo - izričit je Mandić. Ako jednog dana ponovo odluči da stane na "ludi kamen", kaže da će to biti u skladu sa tradicijom njegovog rodnog kraja.

- Kod nas se tradicionalne hercegovačke svadbe prave tako što dođemo, otmemo mladu i tom činu prisustvuje samo mladoženjina familija, pa ako se budem držao tradicije, to će izgledati tako.

Dok o braku govori kroz šalu, ozbiljnim tonom priča o stavu koji o toj temi ima njegova emotivna partnerka.

- Jasmina se slaže sa mnom. Mislim da sam našao devojku koja je i razumna i pametna, i sa kojom se u potpunosti slažem - kaže nekadašnji as Rukometnog kluba "Partizan", koji je oduševljen kako se Jasmina snašla kao majka.

- Ona se i za vreme trudnoće i posle porođaja super snašla. Naravno, nema ozbiljnije stvari od toga da postanete roditelji, a ona je to vrlo ozbiljno shvatila.  Odgovorna je, tako da joj moja pomoć nije preterano potrebna. Njen brat ima troje dece i Jasmina je odrastala sa njima, pa zna šta znači podizati nekoga i voditi računa o njemu.

Pomoć je uvek dobrodošla, ali dvadesetogodišnja studentkinja iz Užica najradije stvari drži pod sopstvenom kontrolom.

- Pomažu nam moja i njena majka, ali ona najviše voli sama da se brine o svemu. Jeste da ima samo dvadeset godina, ali odlično se snalazi u ulozi majke, a ja pored nje delujem mlađe - kroz osmeh komentariše ponosni otac, koji uživa potpuno suprugino poverenje.

- Jasmina me potpuno razume, kada sam na putu, stalno smo na vezi, dosta razgovaramo. Ona je razumna devojka, shvata moj posao, a i za sve ovo vreme videla je koliko smo zajedno, kakav je moj život i super se odnosi prema tome. Nadam se da se to neće pokvariti - duhovito odgovara Mandić, uveren da će mu dolazak sina doneti promene u život.

- Prošlo je manje od mesec dana, ali siguran sam da će me s vremenom ova nova uloga uozbiljiti. Definitivno sam zadovoljniji, sigurniji i opušteniji. Sigurno je da to dobro utiče na mene.

 

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Hello!

Pročitajte još

Najnovije vesti