Novi Balans+ smokva i mekinje za pun ukus i osećaj lakoće

Novi Balans+ smokva i mekinje za pun ukus i osećaj lakoće

Autor: | 24/06/2015

0


Balans+ proizvodi – dobro varenje za samo 10 dana redovne upotrebe

U prijatnoj atmosferi restorana "Smokvica", veliki broj predstavnika medija imao je priliku da prisustvuje prezentaciji Balans+ proizvoda koju je povodom lansiranja novog ukusa Balans+ obroka sa smokvom i mekinjama organizovala kompanija Imlek. Novinari su imali priliku da uživaju u bogatom asortimanu Balans+ mlečnih proizvoda koji klinički dokazano regulišu probavu već nakon deset dana redovne upotrebe, o čemu svedoči klinička studija sprovedena na KBC Bežanijska Kosa.
Balans+ jogurt sadrži dve probiotske kulture (LA5 i BB12) i prebiotik oligofruktozu koji povoljno deluju na digestivni trakt, podstiču varenje i ubrzavaju metabolizam. Konzumacijom Balans+ proizvoda telu poklanjamo osećaj lakoće svaki dan, jer blagotvorni sastojci ovog proizvoda ne opterećuju naš organizam, pre svega naš digestivni trakt. Novi Balans+ smokva i mekinje obezbediće svim našim potrošačima bogat ukus, uz poznata svojstva smokve koja ubrzava metabolizam. Mekinje, takođe, odlične su za probavu i bogate biljnim vlaknima. U današnje vreme, kad svi živimo brzo i neredovno se hranimo, Balans+ jogurt pomoći će nam da održimo organizam vitalnim dajući nam osećaj sitosti i lakoće.
- U kompaniji se stalno trudimo da idemo u korak sa svetskim trendovima i potrebama naših potrošača, što je upravo rezultiralo izuzetnim uspehom brenda Balans+. Za kratko vreme postao je jedan od najprodavanijih i najomiljenijih mlečnih proizvoda na tržištu. Lansiranjem novog Balans+ obroka sa smokvom i mekinjama dodatno smo omogućili potrošačima da svim čulima uživaju u najkvalitetnijem jogurtu, obezbeđujući im ukusan i lagan obrok - izjavila je Slađana Radojević, menadžera za inovacije i istraživanje tržišta kompanije Imlek.
Balans+ jogurt omiljen je brend na tržištu Srbije već sedam godina, beleži konstantan rast i jedan je od najprodavanijih i najomiljenijih mlečnih proizvoda na tržištu. Kao najveća mlekara u regionu, Imlek nastoji da ide u korak sa svetskim nutricionističkim trendovima i potrebama naših potrošača. Imlek je do sada uložio značajna sredstva u razvoj proizvoda, zapošljava preko 900 ljudi i posluje na tržištima regiona, u Makedoniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Balans + Imlek

Najnovije vesti