Šarliz Teron i Šon Pen raskinuli veridbu

Šarliz Teron i Šon Pen raskinuli veridbu

Autor: | 18/06/2015

0


Glumački par Šarliz Teron i Šon Pen tokom prethodnih godinu i po dana plenili su pažnju medija svojom romansom, koja je za Božić krunisana veridbom u Parizu, više nisu zajedno. Razlog njihovog rastanka još uvek nije poznat javnosti, piše "People".
Raskid je prema pisanju američkih medija inicirala tridesetdevetogodišnja glumica, koja više nije mogla da izdrži u vezi sa deceniju i po starijim kolegom.
Par je u maju bio zajedno na putovanju po Evropi - nakon premijere glumičinog filma na Kanskom festivalu otputovali su u Austriju. Dojučerašnji verenici su 20. maja, tokom jednog događaja u Beču, razmenjivali nežnosti u javnosti, Šon je govorio da je glumica predivna i otvoreno pričao o veridbi, što njemu nije svojstveno, dok je lepa Južnoafrikanka otkrila da je presrećna uz kolegu, te ništa nije slutilo da će uskoro okončati romansu.
Navodno, već početkom juna prestali su da žive zajedno, te se dobitnica Oskara za ulogu u filmu "Monstrum" vratila u svoj dom u Holivodu, dok je Šon ostao u Malibuu.
Par je vezu započeo 2013. godine, a godinama unazad bili su dobri prijatelji.

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin